Sådan tænder du en Samsung-tablet

Indholdsfortegnelse:

Sådan tænder du en Samsung-tablet
Sådan tænder du en Samsung-tablet
Anonim

Hvad du skal vide

  • De fleste Samsung Galaxy-tablets tændes ved at holde tænd/sluk-knappen nede i mindst tre sekunder.
  • Hvis du skal tvinge din tablet til at genstarte, skal du for de fleste Galaxy-modeller holde tænd/sluk- og lydstyrke ned-knapperne nede samtidigt i ca. 15 sekunder.
  • Hvis din tablet ikke vil tænde, ikke vil holde en opladning og ikke reagerer på nogen genstartsmetode, kræver den sandsynligvis reparation.

Denne artikel forklarer, hvordan du tænder en Samsung Galaxy-tablet, og hvad du skal gøre, hvis de typiske trin ikke virker.

Sådan tænder du en Samsung Galaxy-tablet, norm alt

Selv om der er mange versioner af Samsung Galaxy-tablets (fra den overkommelige Tab A-serie til flagskibet Tab S-serien), vil de fleste af dem tænde på samme måde. Hver Samsung Tablet har en tynd knap på toppen eller siden af kabinettet; dette er den knap, du skal bruge til at tænde den.

Hvis din tablet har knapper på forsiden, er disse ikke de vigtigste tænd/sluk-knapper; du kan ignorere dem til dette formål.

Hvis din tablet er opladet nok eller tilsluttet, skal du trykke og holde tænd/sluk-knappen på toppen eller siden af tabletten nede i et par sekunder. Du bør derefter se Samsungs hovedopstartsskærm. Når den har fuldført opstartscyklussen, vil du se Samsungs hovedlåseskærm. Herfra skal du bruge den oplåsningsmetode, du har aktiveret, for at låse tabletten op.

Hvordan nulstiller du din Samsung-tablet, hvis den ikke tændes?

Hvis du trykker og holder tænd/sluk-knappen nede i et par sekunder, og du stadig ser den sorte skærm, så er der et par metoder til at prøve:

  • Tilslut tabletten, og lad den sidde på opladeren i mindst 15 minutter. Du kan muligvis se en opladningsindikator. Prøv derefter at tænde den, som du plejer.
  • Hvis du ved, at tabletten er opladet, og den stadig ikke vil tænde, er standardmetoden til nulstilling af Samsung-tablets at holde tænd/sluk-knappen og lydstyrke ned-knappen nede, indtil opstartscyklussen starter (ca. 10–15 sekunder). Slip derefter knapperne.
  • Hvis du ved, at tabletten er opladet, og Power + Volume-Down-kombinationen ikke virker, skal du holde tænd/sluk-knappen nede i mindst to minutter. Hvis du gør dette, vil det nogle gange slukke for en frossen tablet, der er låst i en sort skærm "tændt".
  • Den sidste udvej er at vente, indtil batteriet er helt afladet, og derefter lade tabletten være slukket i 30 minutter. Tilslut derefter den i mindst 15 minutter, og prøv ovenstående metoder.

Hvis ingen af disse metoder virker, bliver du sandsynligvis nødt til at tage tabletten til et certificeret servicecenter eller sende den til Samsung til reparation.

Image
Image

Hvorfor tænder eller oplader din Samsung Galaxy-tablet ikke?

Der er mange grunde til, at din tablet ikke tænder eller endda oplader; her er de sandsynlige syndere:

  • Batteriet er ikke fuldt opladet, og du skal tilslutte tabletten.
  • Batteriet er ikke fuldt opladet, og du har tilsluttet din tablet med et inkompatibelt eller beskadiget opladningskabel eller -klods.
  • Din tablets software er frosset på en sort skærm, og du bliver nødt til at tvinge genstart ved at trykke på både tænd/sluk- og lydstyrke ned-knapperne.
  • Din tablets batteri holder ikke længere en opladning, og det skal repareres eller udskiftes.
  • Din tablet er ikke slukket, men den har en ødelagt skærm, og den skal repareres eller udskiftes.

FAQ

    Hvordan slår jeg SMS til for min Samsung-tablet?

    For at sende sms'er på din Samsung-tablet skal du sørge for at tilføje den samme Samsung-konto, som du bruger på din telefon, til din Samsung-tablet. Gå derefter til panelet Hurtige indstillinger på både din telefon og tablet, og tryk på Ring og send sms på andre enheder Dine enheder er nu forbundet, og du kan sende sms'er (og ringe op) fra din tablet.

    Hvordan slår jeg sikker tilstand til på min Samsung-tablet?

    Hvis din enhed reagerer, skal du holde Power-knappen nede, indtil du ser Sluk Tryk og hold Power Fra, indtil du ser en prompt i sikker tilstand, tryk derefter på Safe Mode for at bekræfte. Hvis enheden ikke reagerer, skal du trykke og holde på knapperne Power og Lydstyrke ned og derefter slippe tænd/sluk-knappen, når skærmen vises. Fortsæt med at holde Lydstyrke ned-knappen nede, indtil du ser indikatoren for fejlsikret tilstand nederst på skærmen.

    Hvordan slår jeg sikker tilstand fra på min Samsung-tablet?

    Tryk og hold Power-knappen nede for at nå Device Options, og tryk derefter på Restart > OK for at lukke enheden ned. Start din enhed som norm alt, og fejlsikret tilstand skulle være deaktiveret.

    Hvordan slår jeg Voice fra på min Samsung-tablet?

    For at deaktivere Voice Assistant skal du gå til Settings > Accessibility > Skærmlæser og slå Voice Assistant fra. Tryk på OK for at bekræfte.

    Hvordan deaktiverer jeg intelligent tekst på min Samsung-tablet?

    Fra startskærmen skal du trykke på Apps > Settings Find System, og tryk derefter på Sprog og input Under Tastaturer og inputmetoder, tryk på Samsung keyboard Under Smart typing , tryk på Forudsigende tekst, og slå derefter Forudsigelig tekst fra

    Hvordan slår jeg autokorrektur til på en Samsung-tablet?

    Fra startskærmen skal du trykke på Apps > Settings. Find System, og tryk derefter på Sprog og input. Vælg det tastatur, du bruger, og vælg derefter Tekstkorrektion, og slå Auto-korrektion til.

    Hvordan slår jeg autokorrektur fra på en Samsung-tablet?

    Fra startskærmen skal du trykke på Apps > Settings. Find System, og tryk derefter på Sprog og input. Vælg det tastatur, du bruger, og vælg derefter Tekstkorrektion, og slå Autokorrektion fra..

Anbefalede: