Sådan bruges en HDMI-switch

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruges en HDMI-switch
Sådan bruges en HDMI-switch
Anonim

Hvad du skal vide

  • Tilslut et HDMI-kabel fra HDMI-switchens udgangsport til en HDMI-port på dit TV. Slut kontaktens strømforsyning til strøm.
  • Tilslut enhederne til HDMI-portene på HDMI-switchen. Du kan derefter bruge switcheren til at skifte mellem enheder.

HDMI-switche forbinder mere end én enhed til en HDMI-port på dit tv. Du kan bruge kontakten til at vælge, hvilken enhed du vil have vist på tv'et. Hvis du ikke har mange HDMI-porte på dit tv, er det en fantastisk måde at bruge flere HDMI-enheder på effektivt.

Hvordan virker HDMI-switchen?

Fordi nogle tv'er har en begrænset mængde HDMI-indgange, kan du opleve, at du ikke er i stand til at tilslutte et nyt spilsystem eller streamingenhed, fordi alle indgange er i brug. Men med en HDMI-switch kan du bruge en enkelt indgang på dit TV og tilslutte flere enheder til HDMI-switchen. Derefter kan du trykke på en knap for at vælge, hvilken indgang du vil bruge på HDMI-kontakten.

Forveksle ikke HDMI-switche med HDMI-splittere. En switch optager flere enheder og sender ét signal gennem ét kabel til tv'et, mens en splitter deler signalet fra én enhed og sender dette signal til flere tv'er.

Hvordan tilslutter du en HDMI-switch?

Uanset hvilken slags HDMI-switch du får, sætter du den op på samme måde. Den eneste forskel mellem typer af switche er, hvor mange indgange den har. Følg disse trin for at konfigurere en HDMI-kontakt på dit tv.

  1. Sørg for, at dit tv og alle enheder, du skal bruge, er slukket. Tilslut derefter HDMI switch-kablet til en HDMI-port på dit tv.

    Image
    Image
  2. Tilslut HDMI-kontakten til en stikkontakt.
  3. Tilslut de enheder, du vil bruge med din HDMI-switch, til switchens indgange ved hjælp af HDMI-kabler.

    Image
    Image
  4. Tænd dit tv, og vælg den indgang, kontakten er tilsluttet. Vælg enheden på HDMI-kontakten. Enheden vises derefter på dit tv.

Hvordan skifter jeg fra HDMI til tv?

Hvis du ikke vil bruge din HDMI-indgang og vil bruge dit TV, kan du skifte mellem disse ved at bruge dit inputvalg. Den nøjagtige proces kan variere mellem fjernsyn, men du kan generelt følge nedenstående trin.

  1. Brug dit tv's fjernbetjening til at gå til din input- (eller kilde) skærm.
  2. Skift input fra HDMI til TV (sandsynligvis din kabel- eller antenneforbindelse).
  3. Du vil derefter være i stand til at bruge dit tv, og du kan gå tilbage til dit inputvalg for at skifte tilbage til din HDMI-indgang, når det er nødvendigt.

Skal jeg bruge en HDMI-switch?

Hvis du har for mange enheder sammenlignet med antallet af indgange på dit tv, er en HDMI-switch dit mest bekvemme svar.

FAQ

    Hvad er en HDMI-omskifterboks?

    En HDMI-omskifterboks, også kaldet en HDMI-omskifterboks, er det samme som en HDMI-switch. En HDMI-omskifterboks er en lyd-/videoforbindelseshub, der accepterer input fra HDMI-kilder og derefter sender signaler til et tv.

    Hvilken er bedre, en HDMI-switch eller splitter?

    Om du vælger en HDMI-splitter eller -switch afhænger af dine behov. Hvis du kun tilslutter et par enheder eller skal bruge længere kabler, kan en HDMI-splitter fungere bedst for dig. Når du tilslutter flere enheder til ét tv, er en HDMI-switch en bedre mulighed.

Anbefalede: