Stadig ingen planer om en officiel Instagram-app på iPad

Stadig ingen planer om en officiel Instagram-app på iPad
Stadig ingen planer om en officiel Instagram-app på iPad
Anonim

På trods af Instagrams eksponentielle popularitet er Apples tablet indtil videre blevet udeladt af løkken, og det ser ikke ud til, at den vil ændre sig foreløbig.

Ifølge PhoneArena, da han blev spurgt, om en iPad-app var på vej, skød Instagram CEO Adam Mosseri ideen ned. Han begrundede, at selvom en iPad-app ville være "god", så har virksomheden for mange andre presserende prioriteter og ikke nok folk til at udføre dem alle sammen.

Image
Image

Til en vis grad er det forståeligt, da Instagram altid har prioriteret smartphones som platform for sin app. Det har for det meste været smartphone eksklusivt, virkelig. Du kan ikke engang oprette nye indlæg fra din computer - de skal være fra telefonappen (selvom Instagram begyndte at teste en funktion sidste forår, som ville lade dig skrive fra din computer, ifølge PhoneArena), Så hvorfor er iPad, velsagtens en mere passende enhed end en stationær eller bærbar computer til tjenesten, stadig udeladt i kulden?

Image
Image

Der er måske stadig håb, hvis du har ønsket at bruge Instagram på din iPad, dog ikke i form af en indbygget app. Det sker stadig ikke. Men PhoneArena har påpeget, at iPadOS 15 vil køre iPhone-apps på en iPad i liggende tilstand – også selvom der ikke er en officiel iPad-version af programmet.

Uden nogen iPad-app i horisonten har iPad-brugere, der ønsker at sende indlæg til Instagram fra deres tablet, intet andet valg end at blive ved med at vente. Det, og håber, at iPadOS 15-løsningen er vellykket. Og måske inden alt for længe vil virksomheden beslutte at gøre noget ved det.

Anbefalede: