Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 3 Få Protect Battery Feature

Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 3 Få Protect Battery Feature
Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 3 Få Protect Battery Feature
Anonim

Samsung bringer en ny batteribeskyttelsesfunktion til Z Fold 3 og Z Flip 3 for at hjælpe med at undgå problemer med overopladning.

De nye Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3 inkluderer en række nye ændringer og funktioner samt den seneste version af Samsungs One UI launcher. Den vigtigste blandt disse funktioner er Protect Battery-indstillingen, som SamMobile rapporterer vil begrænse opladning af telefonens batteri til 85 %, hver gang den tilsluttes.

Image
Image

Protect Battery-funktionen er beregnet til at gøre netop det - at beskytte batteriet. Ved kun at oplade det til 85 %, vil batteriet i sidste ende holde længere, da batteriets levetid forringes for hver fuld opladningscyklus - genopladning af batteriet til 100 % af dets samlede kapacitet.

Ved at begrænse mængden af opladning, batteriet kan modtage hver periode, giver Samsung i sidste ende brugerne en måde at få mere ud af deres batterier.

Protect Battery er en funktion, der har været tilgængelig på Samsung-tablets i et stykke tid nu, men det er første gang, vi har set det på en Galaxy-smartphone.

Image
Image

Endnu har opdateringen til den seneste version af One UI, version 3.1.1 ikke bragt funktionen til Samsungs Galaxy S21-serie. Som sådan er det uklart, om det forbliver en funktion, der kun ses på virksomhedens foldbare telefoner, eller om fremtidige smartphones i Galaxy-serien også vil tilbyde det.

For nu kan brugere af mindst Z Fold 3 og Z Flip 3 drage fordel af Protect Battery-muligheden for at få mere ud af deres batteris livscyklus.

Anbefalede: