Samsung beslutter at slette annoncer fra sine standardapps

Samsung beslutter at slette annoncer fra sine standardapps
Samsung beslutter at slette annoncer fra sine standardapps
Anonim

Samsung har besluttet at stoppe med at vise annoncer i sine proprietære apps og widgets, hvilket træder i kraft senere på året.

Samsungs inkludering af annoncer i dets standardapps som Samsung Weather og Samsung Pay har været en irritation for mange, der lige havde brugt hundredvis af dollars på en ny telefon. Det ser ud til, at Samsung har taget dette til sig. Som rapporteret af Yonhap News udt alte mobilchef Roh Tae-moon på et nyligt firmarådhus, at han ønsker, at annoncer skal fjernes fra oprindelige apps.

Image
Image

Samsung har ikke specifikt sagt, at den vil fjerne annoncer for hver standardapp, selvom det ser ud til at være implikationen. I en erklæring givet til The Verge nævnte virksomheden et par specifikke eksempler, såsom Samsung Pay og Samsung Weather.

Image
Image

Nyheden har mange Samsung-brugere både ekstatiske og irriterede, da de er glade for at se annoncer på vej ud, men irriterede over deres forvirrende inklusion i første omgang. Twitter-brugeren @_arj123 opsummerede dette, da han sagde: "Sikke en revolutionerende funktion! Ingen annoncer! Men seriøst, godt, de indså endelig, at annoncer ikke har nogen plads på smartphones… især flagskibe. Jeg ved ikke, hvem der satte dem der i første omgang."

Samsung har ikke angivet en specifik dato for, hvornår disse annoncer forsvinder, men siger blot, at en opdatering vil blive udrullet senere i år. Yonhap siger, at når ændringen kommer igennem, vil det ske via en One UI-softwareopdatering.

Anbefalede: