Sådan alfabetiseres apps på Android

Indholdsfortegnelse:

Sådan alfabetiseres apps på Android
Sådan alfabetiseres apps på Android
Anonim

Hvad du skal vide

  • For at arrangere Android-apps alfabetisk skal du åbne Apps-skærmen og trykke på ellipseikonet > Displaylayout > Alphabetical list.
  • Du kan sortere apps på Samsung Galaxy-tablets, der kører Android, med den samme metode.
  • Brug af app-mapper, sletning af apps, find skjulte apps og tilpasning af ikoner er yderligere måder at organisere din Android-enhed på.

Denne artikel dækker processen for, hvordan man sorterer apps alfabetisk på en Android-smartphone og -tablet. Du finder også oplysninger om yderligere måder at organisere Android-apps på, og hvad du skal gøre, hvis du har en Samsung Galaxy Android-enhed.

De generelle app-råd på denne side gælder for alle Android-smartphone- og tabletmodeller.

Hvordan arrangerer jeg mine apps i alfabetisk rækkefølge?

Selv om du ikke automatisk kan sortere alle apps på din startskærm alfabetisk, kan du gøre dette til din appliste på Apps-skærmen.

Sådan sorterer du din Android-app alfabetisk på Apps-skærmen.

  1. Tryk på Apps-ikonet for at åbne Apps-skærmen. Det er ikonet, der ligner en hvid cirkel med seks blå prikker.

    Nogle Android-enheder understøtter også skift til Apps-skærmen ved at stryge opad, mens de er på startskærmen.

  2. Tryk på ellipseikonet i øverste højre hjørne.
  3. Tryk Skærmlayout.

    Hvis din Android-smartphone eller -tablet mangler dette menupunkt, skal du fortsætte til næste trin.

    Image
    Image
  4. Tryk på Alfabetisk liste. Alle dine app-ikoner på Apps-siden skulle nu være sorteret alfabetisk.

    Denne mulighed kaldes Alfabetisk rækkefølge på nogle Android-enheder.

    Image
    Image

Hvad er den nemmeste måde at organisere apps på Android?

Den nemmeste måde at organisere apps på Android-tablets og -smartphones er at trykke længe på hvert app-ikon og flytte det derhen, hvor du vil. Der er flere måder at administrere Android-apps på, som du måske vil prøve.

  • Organiser Android-apps i mapper. Brug af mapper på Android til at gruppere apps efter type eller emne er en fantastisk måde at holde din Android-startskærm organiseret på.
  • Slet uønskede Android-apps. Hvis du har gamle apps, du ikke længere bruger, optager plads på din startskærm, hvorfor så ikke helt slette apps fra din Android-enhed?
  • Skift Android-appikonerne. Du kan faktisk ændre standardikonerne på Android, der bruges af mange apps for at skabe en helt ny æstetik til din tablet eller mobilenhed.
  • Flyt Android-apps til et SD-kort. Det er sjovt at ændre, hvordan dine apps ser ud på din Android-enhed, men det er vigtigt at styre, hvor meget plads de bruger. Hvis du er ved at løbe tør for plads, kan du flytte Android-apps til et SD-kort.
  • Find de skjulte apps på din Android-enhed. Hvis du har delt din enhed med en anden, har du måske faktisk installeret skjulte Android-apps.

Hvordan organiserer jeg mine apps på min Samsung Galaxy?

Hvis du har en Samsung Galaxy-smartphone eller en Samsung Galaxy Android-tablet, kan alle ovenstående tips bruges til at organisere og sortere dine apps.

Men hvis du har en Samsung Galaxy-enhed, der kører et Windows-operativsystem, er der andre måder at flytte appikoner på og tilpasse Windows 10-startmenuen.

FAQ

    Hvordan alfabetiserer jeg apps i en mappe på Android?

    I mappen skal du trykke på tre prikker og vælge Sort. I pop op-vinduet skal du vælge muligheden for at arrangere indholdet alfabetisk.

    Hvordan sletter jeg Android-apps?

    For at slette en Android-app fra din telefon skal du trykke længe på appikonet og vælge Afinstaller. Du skal derefter bekræfte, at du vil fjerne appen. Du kan til enhver tid gendownloade apps, du har købt fra Play Butik.

Anbefalede: