Sådan konfigurerer du Amazon Smart-stik

Indholdsfortegnelse:

Sådan konfigurerer du Amazon Smart-stik
Sådan konfigurerer du Amazon Smart-stik
Anonim

Hvad du skal vide

  • Vælg "Wi-Fi simple setup", når du køber dit Amazon Smart-stik for at få det forudkonfigureret.
  • Brug Alexa-appen til at konfigurere dit Amazon Smart-stik, hvis det ikke var forudkonfigureret.
  • I Alexa-appen skal du gå til Devices > + > Add Devices > Plug > Amazon, og følg vejledningen på skærmen.

Denne artikel forklarer, hvordan du konfigurerer et Amazon Smart-stik, inklusive vejledning til den indledende opsætning, og hvordan du bruger Smart-stikket, når det er konfigureret.

Sådan konfigurerer du Amazon Smart Plug

Der er mange tredjeparts smarte stik designet til at fungere med Alexa, men Amazon Smart Plug er et af de nemmeste at konfigurere og bruge. Hvis du vælger at have det forudkonfigureret til din konto, er opsætningen endnu nemmere. Det kræver ikke en hub, ekstra udstyr eller kompliceret konfiguration og forbinder direkte til dit Wi-Fi-netværk.

Opsætning udføres i Alexa-appen, og du skal forbinde Amazon Smart Plug til dit Wi-Fi-netværk og din Amazon-konto, hvis det ikke var forudkonfigureret til dig.

Valgte du Wi-Fi simple setup, da du købte dit Amazon Smart-stik? Sæt den i væggen, vent et par minutter, og tjek derefter Devices > Plugs i Alexa-appen for at se, om den er klar til brug. Hvis det ikke er det, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Sådan konfigurerer du dit Amazon Smart-stik:

  1. Åbn Alexa-appen, og tryk på Devices.
  2. Tryk på +-ikonet.

  3. Tryk Tilføj enhed.

    Image
    Image
  4. Tryk Plug.
  5. Tryk Amazon.
  6. Tryk Næste.

    Image
    Image
  7. Tryk på SCAN STRIGKODE, og brug telefonens kamera til at scanne stregkoden på bagsiden af Smart-stikket.

    Hvis din stregkode mangler eller er beskadiget, kan du trykke på DON'T HAVE A BARCODE, tryk og hold knappen på Smart-stikket nede, indtil LED'en blinker rødt og blåt, og opdage det på den måde.

  8. Slut dit Smart-stik til væggen, og vent på, at Alexa-appen opdager det.
  9. Tryk på dit Wi-Fi-netværk, og vent på, at Smart-stikket opretter forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.

    Image
    Image

    Hvis du ikke har gemt dine Wi-Fi-netværksoplysninger på din Amazon-konto, skal du indtaste netværksadgangskoden manuelt på dette tidspunkt.

  10. Tap NÆSTE.
  11. Tryk på VÆLG GRUPPE for at placere stikket i en smarthome-gruppe, eller SKIP, hvis du ikke vil føje det til en gruppe.
  12. Tryk på en smart hjemmegruppe.

    Image
    Image
  13. Tryk på ADD TO GROUP.
  14. Tryk CONTINUE.
  15. Tryk DONE.

    Image
    Image

    For at tilpasse dit Smart Plug-navn og gøre det nemmere at bruge, naviger til Devices > Plugs > din Smart-stik > Gear icon > Rediger navn, og indtast et tilpasset navn. Du kan derefter sige " Alexa, tænd (brugerdefineret navn)" for at bruge stikket.

Hvordan forbinder jeg mit Amazon Smart-stik til Wi-Fi?

Dit Amazon Smart-stik vil automatisk oprette forbindelse til Wi-Fi, hvis du vælger den enkle Wi-Fi-opsætning på købstidspunktet og tidligere har gemt dine Wi-Fi-oplysninger hos Alexa. Hvis den ikke gør det, vil den indledende opsætningsproces lede dig gennem tilslutning af dit Amazon Smart-stik til Wi-Fi.

Hvis du flytter dit Smart-stik til en ny placering med et andet Wi-Fi-netværk eller ændrer dit Wi-Fi-netværk af en eller anden grund, kan du manuelt forbinde det til det nye netværk.

Sådan forbinder du et Amazon Smart-stik til Wi-Fi:

  1. Åbn Alexa-appen, og tryk på Devices.
  2. Tryk Stik.
  3. Tryk på din Smart Plug.

    Image
    Image
  4. Tryk på tandhjulsikonet.
  5. Tryk på Skift ud for Wi-Fi-netværk.
  6. Tryk Næste.

    Image
    Image
  7. Tryk og hold knappen på dit Smart-stik, indtil LED'en blinker rødt og blåt, og tryk derefter på Next i Alexa-appen.
  8. Vent på, at Alexa-appen finder dit stik.
  9. Tryk på det Wi-Fi-netværk, du vil have dit Smart-stik til at bruge.

  10. Indtast adgangskoden til Wi-Fi-netværket, og tryk på FORTSÆT.

    Image
    Image
  11. Dit smartstik vil oprette forbindelse til det nye Wi-Fi-netværk.

Sådan konfigurerer du et Alexa Smart-stik med andre enheder og elektronik

Dit Amazon Smart-stik inkluderer en enkelt stikkontakt. Det primære formål med et smart stik som dette er at tilslutte et apparat eller anden elektronisk enhed med en mekanisk kontakt og har ikke allerede Alexa-kompatibilitet. Amazon Smart-stikket giver dig derefter mulighed for at tænde og slukke for denne enhed med Alexa-stemmekommandoer gennem din Echo-enhed eller Alexa-appen.

For at afgøre, om du kan bruge dit Amazon Smart-stik til at styre en enhed med Alexa, skal du tænde for enheden, tage stikket ud og derefter tilslutte den igen. Hvis enheden tænder automatisk, når du tilslutter den igen. ind, vil det fungere med Smart-stikket.

For at bruge stikket, efter at det er blevet sat op med en enhed, skal du sige "Alexa, tænd stikket" eller "Alexa, sluk for stikket." Du kan også omdøbe dit stik, hvilket er nyttigt, hvis du har mere end et. For eksempel, hvis du har din kaffemaskine tilsluttet din Amazon Smart Plug, kan du ændre dens navn til "kaffemaskine. Efter det ville du sige: "Alexa, tænd for kaffemaskinen."

Du kan også tilføje dit Amazon Smart-stik til hjemmegrupper, bruge det i Alexa-rutiner og aktivere det med berøringsskærmen på dit Echo Show. Brug den på samme måde som enhver anden Alexa-kompatibel enhed.

FAQ

    Hvorfor kan mit Amazon Smart-stik ikke tilsluttes?

    Hvis du først har problemer med at oprette forbindelse til dit Smart Plug fra Alexa-appen, skal du sørge for, at du har aktiveret Bluetooth, placering og kameratjenester for appen. Det er også bedst at slå strømbesparende tilstand fra på din smartphone. Når du scanner stregkoden, skal du sørge for, at der er nok lys i rummet. Tryk og hold nulstillingsknappen på dit stik nede, eller tag stikket ud og sæt det i igen, hvis ingen af disse løsninger virker.

    Hvordan kan jeg konfigurere mit Amazon Smart-stik uden en smartphone?

    Du kan kun konfigurere Amazon Smart Plugs med Alexa-appen på Android- eller iOS-mobilenheder. Alexa-appen er også det eneste sted, hvor du kan oprette og administrere rutiner til dine smarte hjemmeenheder.

    Hvordan konfigurerer jeg en Amazon Smart Plug-timer?

    Brug funktionen Rutiner i Alexa-appen til at oprette en tidsplan for enheder, der er tilsluttet dit Amazon Smart-stik. Når du har konfigureret Alexa-rutiner til dit hjem, kan du bruge stemmestyring til at tænde og slukke for dit smartstik baseret på rutinen. Du kan også bede Alexa om at indstille en timer for at minde dig om at slukke for det, der er sat i dit smartstik efter en bestemt tid.

Anbefalede: