Sådan laver du appmapper i Android

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du appmapper i Android
Sådan laver du appmapper i Android
Anonim

Hvad du skal vide

  • tryk længe på en app, og træk den til en anden app for at oprette en mappe.
  • Langt tryk på mappen for at omdøbe den. (På nogle enheder skal du trykke på mappen for at åbne den, og derefter trykke på navnet for at redigere den i stedet).
  • Du kan også trække mappen ind i rækken af yndlingsapps nederst på startskærmen på Android-telefoner.

Denne artikel forklarer, hvordan du opretter nye mapper på en Android-enhed, hvordan du omdøber disse mapper, og hvordan du flytter dem rundt på din startskærm. Vejledningen nedenfor bør gælde, uanset hvem der har lavet din Android-telefon: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi osv.

Image
Image

Sådan laver man en mappe

For at oprette en mappe skal du trykke længe på en app. Tryk og hold en finger på appen, indtil du mærker en mild feedback-vibration, og skærmen skifter.

Træk derefter appen til en anden app for at oprette en mappe. Dette er det samme som på iOS-enheder såsom iPad og iPhone.

Image
Image

Navngiv din mappe

I modsætning til iOS giver Android ikke et standardnavn til nye mapper; det vises som en unavngiven mappe. Når en mappe er unavngiven, vises intet som navnet på samlingen af apps.

For at give mappen et navn, tryk længe på mappen. Den åbner, viser apps og starter Android-tastaturet. Indtast et navn til mappen, og tryk på Done tasten. Navnet vises på startskærmen.

Nogle telefoner gør dette anderledes. På en Samsung- eller Google Pixel-enhed skal du trykke på mappen for at åbne den, og derefter trykke på navnet for at redigere den.

Bundlinje

Du kan også trække mappen til dine yndlingsapps nederst på startskærmen på Android-telefoner. Det gør det to klik for at komme til appen, men Google demonstrerer dette ved at gruppere Google-apps i en mappe og placere det på startrækken nederst.

Nogle ting trækker ikke som de andre

Det er vigtigt at trække rækkefølgen. Du kan trække apps til andre apps for at lave mapper. Du kan trække apps ind i eksisterende mapper for at tilføje appen til mappen. Du kan ikke trække mapper til apps. Hvis en app løber væk, når du trækker noget på den, kan det være det, der skete. Den anden ting, du ikke kan gøre, er at trække widgets på startskærmen ind i mapper. Widgets er mini-apps, der kører kontinuerligt på startskærmen, og som ikke kører korrekt i en mappe.

Anbefalede: