Sådan tilføjer du en udskubningsmenu til Mac-menulinjen

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjer du en udskubningsmenu til Mac-menulinjen
Sådan tilføjer du en udskubningsmenu til Mac-menulinjen
Anonim

Hvad du skal vide

  • Åbn Finder, og vælg Go > Gå til mappe. I feltet Gå til mappen, skriv /System/Library/CoreServices/Menu Extras.
  • I Menu Extras, dobbeltklik på Eject.menu. Ikonet Eject menu føjes til menulinjen. Vælg ikonet, og vælg Åben eller Close.
  • For at flytte Eject menu-ikonet, skal du trykke på og holde Command nede, og derefter trække ikonet til den ønskede placering på menulinjen.

Denne artikel forklarer, hvordan du tilpasser din Macs menulinje ved at tilføje en Eject-menu, så du hurtigt kan skubbe en cd eller dvd ud uden at flytte rundt på vinduer for at trække diskikonet til papirkurven. Instruktionerne dækker OS X Leopard og senere. Menu- og kommandonavne kan variere afhængigt af din OS X- eller macOS-version.

Føj en udskubningsmenu til menulinjen

Adgang til udskubningsfunktionalitet fra menulinjen giver fordele ud over en hurtig måde at skubbe en disk ud. Hvis din computer f.eks. har flere optiske drev, viser menuen Eject hvert drev, så du kan vælge den disk, du vil skubbe ud.

Menuen Eject er også praktisk, når du skubber en genstridig cd eller dvd ud, f.eks. en disk i et format, som macOS ikke genkender. Fordi cd'en eller dvd'en aldrig monteres (det vil sige, at den ikke bliver tilgængelig for computeren), er der intet ikon til at trække til papirkurven og ingen pop op-menu, du kan bruge til at skubbe disken ud.

Eject-menuen fungerer for perifere og indbyggede optiske drev.

For at tilføje Eject-menuen til menulinjen, udfør følgende trin:

  1. Åbn Finder.
  2. Fra menuen Go, vælg Gå til mappe.

    Image
    Image
  3. I feltet Gå til mappen, skriv /System/Library/CoreServices/Menu Extras.

    Image
    Image

    Mappenavne i biblioteket skelner mellem store og små bogstaver.

  4. I mappen Menu Extras, dobbeltklik på Eject.menu.

    Image
    Image

    Eject menu ikonet føjes til menulinjen (ikonet er en chevron med en streg under).

  5. Vælg ikonet Eject-menu for at få vist alle de optiske drev, der er tilsluttet Mac'en. En Open eller Close kommando vises, afhængigt af hvert drevs aktuelle tilstand.

    Image
    Image

Placer Eject Menu-ikonet på menulinjen

Som ethvert andet menulinjeikon kan du placere Eject menu ikonet, så det vises hvor som helst i menulinjen. For at flytte Eject-menuen-ikonet skal du trykke og holde Command-tasten på tastaturet nede, og derefter trække Eject-menuen -ikonet til den ønskede placering på menulinjen.

Fjern udskubningsmenuikonet fra menulinjen

For at fjerne Eject menu-ikonet fra menulinjen skal du trykke på og holde Command-tasten på tastaturet nede, og derefter vælge og trække ikonet fra menulinjen.

Anbefalede: