Sådan bruges tekst som billedmaske i Adobe InDesign

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruges tekst som billedmaske i Adobe InDesign
Sådan bruges tekst som billedmaske i Adobe InDesign
Anonim

Vi har alle set det. Et stort bogstav i et magasinlayout, der ikke er fyldt med sort blæk, men i stedet er fyldt med et billede, hvis emne er direkte knyttet til artiklens emne. Det er både mærkbart og, hvis det gøres ordentligt, understøtter det faktisk artiklen. Hvis læseren eller brugeren ikke kan forstå konteksten for grafikken, synker teknikken til intet andet end en grafiker, der viser, hvor klog han eller hun er.

Nøglen til teknikken er det rigtige valg af skrifttype og billede. Faktisk er typevalget kritisk, fordi det er bogstavformen, der vil blive brugt som billedmaske. Når det kommer til at udfylde bogstaver med billeder, skal vægt (,: romersk, fed, ultra fed, sort) og stil (f.eks. kursiv, skrå) tage højde for beslutningen om at fylde et bogstav med et billede, fordi selvom effekten er "cool", læsbarhed er vigtigere. Husk også følgende:

  • Denne effekt fungerer bedst, når du bruger et meget stort tegn. På ovenstående billede er bogstaverne over 600 point. Resultatet her er, at skrifttypen skal have et karakteristisk sæt med store bogstaver med måske en velformet serif, en pladeserif eller en stærk kursiv.
  • Du bør også undgå ekstremt tynde eller lette skrifttyper.
  • Undgå brugen af Grunge- eller Distressed-skrifttyper. Disse skrifttyper er karakteriseret ved brugen af penselstrøg, artefakter og teksturer.

Med det i tankerne, lad os komme i gang.

Sådan opretter du et dokument i Adobe InDesign

Image
Image

Det første trin i processen er at åbne et nyt dokument. Når dialogboksen New Document er åben, skal du bruge disse indstillinger:

  • Formål: Udskriv
  • Antal sider: 3
  • Startside: 1
  • Sidestørrelse: Magasin
  • Kolonner: standarder
  • Margener: Standarder
  • Bleed: 0p0 hele vejen
  • Slug: 0p0 rundt om
  • Preview: Valgt

Klik OK

Sådan opretter du bogstavet, der skal bruges som masken i Adobe InDesign

Image
Image

Med siden oprettet, kan vi nu vende vores opmærksomhed mod at oprette brevet, der skal fyldes med et billede.

Vælg Type-værktøjet Flyt markøren til det øverste venstre hjørne af siden, og træk et tekstfelt ud, der ender omtrent ved sidens midtpunkt. Indtast et stort bogstav "A". Med bogstavet fremhævet skal du åbne pop-down skrifttype i panelet Egenskaber øverst i grænsefladen eller tegnpanelet og vælge en karakteristisk Serif- eller Sans Serif-skrifttype. I dette tilfælde bruger vi Myriad Pro Bold og indstiller størrelsen til 600 pt.

Skift til markeringsværktøjet, og flyt bogstavet til midten af siden.

Brevet er nu klar til at blive en grafik, ikke en tekst. Med bogstavet valgt, vælg Type>Create Outlines. Selvom det måske ikke ser ud til, at der er sket meget, er bogstavet faktisk blevet konverteret fra tekst til et vektorobjekt med en streg og et fyld.

Sådan opretter du tekstmasken i Adobe InDesign

Image
Image

Med bogstavet konverteret til vektorer, kan vi nu bruge den bogstavform til at maskere et billede. Vælg det skitserede bogstav med markeringsværktøjet og vælg File>Place Naviger til placeringen af billedet, vælg billedet, og klik på Open Billedet vises i bogstavformen. Hvis du vil flytte billedet rundt inde i bogstavformen, skal du klikke og holde på billedet, og en "ghosted" version vises. Træk billedet rundt for at finde det look, du ønsker, og slip musen.

Hvis du vil skalere billedet, skal du rulle hen over billedet, og et mål vises. Klik på den, og du vil se en afgrænsningsramme. Derfra kan du midtpunktere billedet.

Anbefalede: