Hvad er Amazon Echo Glow, og hvordan virker det?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Amazon Echo Glow, og hvordan virker det?
Hvad er Amazon Echo Glow, og hvordan virker det?
Anonim

Med hensyn til smarte lys er Amazon Echo Glow et nyt twist på konceptet. Denne smarte natlampe til børn er designet til at hjælpe børn med at hjælpe sig selv.

Hvad er Echo Glow?

The Echo Glow er ikke en smart højttaler som Amazon Echo. Tænk mere på det som en smart lampe, der bruger skiftende farver til at hjælpe børn med at udføre en række forskellige opgaver. Indbyggede muligheder omfatter funktioner som Rainbow Timer, som giver børn visuelle påmindelser om skiftende farve for at hjælpe dem med at holde styr på morgen- og sengetidsrutinerne.

Echo Glow har ingen højttalere eller indeholder en mikrofon, så et barn kan faktisk ikke styre det uden en separat Alexa-aktiveret enhed.

Hvordan virker Echo Glow?

Echo Glow opretter forbindelse til dit hjems Wi-Fi og styres af en separat Alexa-aktiveret enhed, såsom en Echo Dot eller Echo Plus, eller Alexa-appen. Den smarte højttaler du bruger til at instruere Glow behøver ikke at være i samme rum; bare på det samme hjemmenetværk.

Lysene kan dæmpes, indstilles til enhver regnbuefarve, cykle gennem farver eller endda køre på rutiner. Campfire-tilstand, for eksempel, flimrer orangefarvede lys, mens Dance Party udløser lysene til at blinke som et diskotek. Andre visuelle timere kan indstilles efter familiens behov.

Du kan også trykke direkte på gløden for at tænde den, bladre gennem farver og slukke den, men den kræver lidt kraft, så den ikke ved et uheld kan blive stødt og tændt.

To rutiner, forældre vil kunne lide: En opvågningsrutine tænder langsomt Glow'en for at hjælpe børn med at vågne, mens en nedtællingsrutine dæmper lyset over tid for at hjælpe dem med at falde i søvn.

Tekniske detaljer at vide

Denne enhed er i børnestørrelse: Den er lige under 4 tommer høj og bred og vejer omkring et halvt pund. Den tilbyder Wi-Fi-forbindelse, men kun til 2,4 GHz/802.11 b/g/n-netværk. Ved at trykke på Gløden kan den cykle gennem forskellige farver.

Image
Image

Lyset, der er normeret til 100 lumen, er ikke stærkt nok til at lyse et helt rum op. Med hensyn til belysning, så tænk på det mere som en natlampe end en egentlig lampe. Lyset er indeholdt i området umiddelbart omkring Gløden.

Hvor finder man dette produkt

Amazon Echo Glow er tilgængelig via Amazon.com og dets tilknyttede forhandlere.

Anbefalede: