SanDisk Extreme Go Flash Drive Review: Satisfying 3.0 Overførselshastigheder

Indholdsfortegnelse:

SanDisk Extreme Go Flash Drive Review: Satisfying 3.0 Overførselshastigheder
SanDisk Extreme Go Flash Drive Review: Satisfying 3.0 Overførselshastigheder
Anonim

Bundlinje

Selv om vi ikke er store fans af plastskaldesignet, har SanDisk Extreme Pro meget at gøre, herunder hurtige USB 3.0-overførselshastigheder og valgfri filkrypteringssoftware.

SanDisk Extreme Go 3.1 64GB

Image
Image

Vi købte SanDisk Extreme Go Flash Drive, så vores ekspertanmelder kunne teste og vurdere det grundigt. Fortsæt med at læse for vores fulde produktanmeldelse.

SanDisk er et stort navn inden for USB-flashdrev, hvoraf de fleste er designet med et udtrækkeligt stik (og et behageligt klikhåndtag, der sætter det ind og ud af kabinettet). SanDisk Extreme Go USB-flashdrev har det samme design.

Men den vigtigste funktion for ethvert flashdrev er læse- og skrivehastighederne. Selvom vores test ramte en smule under de annoncerede overførselshastigheder, var vi stadig meget tilfredse med SanDisk Extreme Go's ydeevne med USB 3.0, hvilket gør det til et nemt flashdrev at anbefale til almindelig dataoverførsel.

Image
Image

Design: Masser af plastik

SanDisk Extreme Go er indkapslet i en omfangsrig sort plastikskal. Etuiet føles hult og billigt, næsten som et legetøj, der kunne knuses bare ved at klemme det. Med næsten tre tommer lang er den næsten dobbelt så lang som typiske flashdrev. En lille nøglering medfølger, selvom drevets store størrelse forhindrer os i at hægte den på vores bilnøgler.

Toppen af Extreme Go har en støbt skyder, der forlænger og trækker stikket tilbage. Den bevæger sig fremad eller bagud med et tilfredsstillende højt klik og forbliver låst i sin position (der er dog en smule givtig, når den sættes ind i en USB-port).

Mens den er tilsluttet en strømforsynet pc, blinker et stort blåt LED-lys langsomt for at angive, at USB-drevet er korrekt tilsluttet.

Porte: Kompatibel med USB 3.0

SanDisk Extreme Go USB-drevet er bygget til USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0), men understøtter også USB 2.0-slots.

Drevet og SecureAccess-krypteringssoftwaren understøtter Windows Vista, 7, 8, 10 og Mac OS X (version 10.7 og nyere). SanDisk annoncerer for Extreme Go's læsehastighed på op til 200 MB/s og skrivehastighed på op til 150 MB/s.

Image
Image

Opsætningsproces: Krypter nemt filer med SecureAccess

SanDisk Extreme Pro er klar til at overføre filer lige ud af æsken, selvom vi syntes, at dens ekstra plastikemballage var unødvendigt frustrerende. Med et standard exFAT-filsystem kan du øjeblikkeligt overføre større filer, som f.eks. HD-film i fuld længde, på både pc og Mac (X OS).

Det tog cirka dobbelt så lang tid at bruge krypteringssoftwaren til at overføre filer.

The Extreme Pro kommer også fyldt med SanDisks SecureAccess filkrypteringssoftware fra ENC Security. Brug af softwaren er helt valgfri og kræver ingen installation eller downloads til Windows PC (Mac X OS kræver et par ekstra trin). Efter at have konfigureret en adgangskode, ligner SecureAccess ethvert andet Windows-baseret overførselsprogram, så du kan udforske filer og mapper og trække-og-slip efter behov.

Programmet var intuitivt at bruge, selvom vi var irriterede over, at mappestørrelser ikke blev vist, kun individuelle filstørrelser - selv dengang blev de vist i KB i stedet for MB. SecureAccess understøtter 128-bit AES-kryptering med mulighed for at købe den fulde ENC DataPro-licens for $14,99. De bet alte funktioner omfatter mere avanceret kryptering og automatisk sikkerhedskopiering og synkronisering af filer.

Image
Image

Ydeevne: Langsommere end annonceret, men stadig ret hurtig

Benchmarking-program for overførselshastighed Crystal Disk Mark leverede sekventielle læsehastigheder på 120 MB/s og skrivehastigheder på 68 MB/s til Extreme Go, langt mindre end de 200 og 150 MB/s SanDisk annoncerer.

Vores manuelle USB 3.0-test viste sig langt bedre. At skrive en 1,1 GB, 32-minutters HD-video til USB'en tog kun omkring 10 sekunder med en meget tilfredsstillende overførselshastighed på 120 MB/s. En fuldlængde HD-film, Avengers: Infinity War, tog omkring 40 sekunder med samme hastighed, ligesom der står på æsken. Læsehastighederne var omtrent det samme som benchmark og oversteg aldrig 130 MB/s.

En fuldlængde HD-film, Avengers: Infinity War, tog omkring 40 sekunder at skrive.

Overførsel af en mappe fuld af mediefiler kan være en sværere test. Vi overførte en musikmappe fuld af over 1.800 musiknumre, sorteret og usorteret (et kuld over 6 GB). Skrivehastigheden svingede voldsomt mellem 40 og 80 MB/s, hvilket tog et minut og 45 sekunder at overføre fuldstændigt og næsten så lang tid at læse tilbage til pc'en.

Overførselshastigheder vises ikke, når du bruger SecureAccess-krypteringssoftwaren, men en simpel stopurstest fort alte os, at overførselshastighederne blev betydeligt langsommere, når de blev krypteret eller læst fra kryptering. Uanset filtype eller størrelse tog det omkring dobbelt så lang tid at bruge krypteringssoftwaren til at overføre filer.

Vi opdagede også en interessant særhed, mens vi testede Extreme Pro - den spillede ikke godt sammen med vores Sabrent fire-ports USB-hub, på trods af at den var forbundet til USB 3.0 og dens egen eksterne strømkilde. Når de var tilsluttet en port på hubben, var vores læse- og skrivehastigheder begrænset til 20 MB/s, eller omkring 20 procent af den sædvanlige hastighed. Kun når vi sluttede direkte til USB 3.0-porten, var vi i stand til at opnå de normale 120 MB/s overførselshastigheder. Det er noget, du skal overveje, hvis du bruger USB-hubs på dine 3.0-porte.

Når vi var tilsluttet en port i en USB-hub, var vores læse- og skrivehastigheder begrænset til 20 MB/s, eller omkring 20 procent af den sædvanlige hastighed.

Bundlinje

SanDisk sælger Extreme Go i en 64 GB og 128 GB versioner for henholdsvis $21,99 og $34,99. Hverken den ene er meget, og de er heller ikke frygtelig overpris. Prismæssigt ligger Extreme Go komfortabelt blandt lignende USB-lagerdrev.

Konkurrence: Et snit over resten

SanDisk Extreme Go 64GB-modellen koster næsten dobbelt så meget som en Kingston Datatraveler med samme lagerplads, men DataTraveler mangler filkryptering, og i vores gennemgangstest opnåede den knap 10 procent af overførselshastigheden på Extreme Gå.

Samsung BAR Plus er en anden konkurrent, der reklamerer for lignende overførselshastigheder i et mindre metallisk design. Det koster lidt mindre, men mangler også filkrypteringsmuligheder.

For den hastighed og de ekstra funktioner, du får, er SanDisk Extreme Go sin mellempris værd.

Vi vil varmt anbefale dette flashdrev til brug stort set over alt

Selvom SanDisk Extreme Go føles en smule spinkel på ydersiden, var vi meget imponerede over dens ydeevne. Skrivehastigheder på 100 til 150 MB/s til en pris på $20 burde være den nye guldstandard for USB-flashdrev. Derudover tilbyder den valgfri filkrypteringssoftware for et ekstra lag af sikkerhed.

Specifikationer

  • Produktnavn Extreme Go 3.1 64GB
  • Product Brand SanDisk
  • UPC SDCZ800-064G-A46
  • Pris $34,99
  • Produktdimensioner 2,79 x 0,84 x 0,45 in.
  • Porte USB 3.1 Gen 1 (3.0), USB 2.0
  • Lagerplads 64GB, 128GB
  • Kompatibilitet Windows Vista, 7, 8, 10, Mac X v10.7+
  • Warranty Lifetime Limited Warranty

Anbefalede: