Farvel Amazon Drive, We Barely Knew You

Farvel Amazon Drive, We Barely Knew You
Farvel Amazon Drive, We Barely Knew You
Anonim

Amazon lukker sin Amazon Drive cloud-lagringstjeneste og fokuserer i stedet på Amazon Photos.

Hvis du bruger Amazon Drive til at gemme dine billeder og videoer, vil det ikke være tilfældet meget længere. Virksomheden har bekræftet, at den ikke længere vil understøtte cloud-tjenesten og vil lukke den helt ned i 2023. Men du skal ikke bekymre dig om de medier, du har uploadet – det hele ender i stedet på Amazon Photos.

Image
Image

Dette vil dog ikke være en øjeblikkelig proces. Først vil Amazon Drive-apps blive fjernet fra Android- og iOS-appbutikker for at forhindre nogen i at starte tjenesten, når den er på vej ud. Nogen tid efter det, vil uploads til tjenesten ophøre, selvom din evne til at se og downloade filer, der tidligere blev uploadet, ikke vil blive påvirket. Endelig vil tjenesten lukke helt ned og blive erstattet med Amazon Photos.

Ifølge Amazon behøver Drive-brugere ikke gøre meget for at forberede sig på ændringen. Billeder og videoer gemt på Amazon Drive er angiveligt allerede blevet kopieret over til Amazon Photos, og alt du skal gøre er at begynde at bruge denne tjeneste i stedet. Andre typer filer (såsom dokumenter eller inkompatible medieformater) flyttes dog ikke. Så hvis du har noget, der ikke overføres til Fotos, skal du sørge for at downloade og gemme det et andet sted før nedlukningen.

Image
Image

Lukningen af Amazon Drive starter med fjernelse af app den 31. oktober 2022. Uploading stoppes et par måneder senere, den 31. januar 2023. Endelig lukkes Drive helt den 31. december 2023. Android- og iOS-appbrugere vil kunne fortsætte med at bruge appen, indtil tjenesten lukkes, men appsene vil ikke modtage nogen fremtidig support efter den 31. oktober i år.

Anbefalede: