Sådan bruger du Emoji-tastaturet til Galaxy-telefoner

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du Emoji-tastaturet til Galaxy-telefoner
Sådan bruger du Emoji-tastaturet til Galaxy-telefoner
Anonim

På godt og ondt, emojis er kommet for at blive. Hvis du har en nyere Galaxy-telefon, kan du bruge emoji-tastaturet til Galaxy-telefoner og deltage i det sjove. Til ældre Galaxy-telefoner er der masser af tredjepartstastaturer tilgængelige.

Bundlinje

For de fleste moderne smartphones burde det ikke være et problem at se emojis. Men hvis du ikke er sikker, så brug din telefon til at gå til enhver webside, der bruger mange emojis. Hvis du kan se de fleste ikoner på din skærm, kan din telefon se emojis. Hvis du ser tomme felter, skal du downloade en separat app eller et separat tastatur, der understøtter emoji.

Sådan aktiverer du Samsung Emoji-tastaturet

Hvis du ved, at din telefon kan se emojis, men du ikke kan finde et tastatur til dem, mens du skriver, har du et par muligheder tilgængelige.

På nogle telefoner skal du aktivere et emoji-tastatur. Du kan gøre dette via iWNN IME-tastaturet, men du kan også downloade Gboard fra Google Play, Google-tastaturet, så længe din telefon kører på Android version 4.4 KitKat eller nyere.

For at ændre dit tastatur:

  1. Gå til Indstillinger på din telefon.
  2. Vælg Sprog og input.
  3. Vælg Standard.

  4. Vælg dit tastatur. Hvis dit standardtastatur ikke har en emoji-indstilling, skal du vælge et tastatur, der gør det.

    Image
    Image

Bundlinje

Når du har aktiveret din enhed til at se emojis, skal du muligvis trykke på et særligt ikon på tastaturet for at se emoji'en. Ikonet kan variere på forskellige enheder og apps, men det ligner norm alt et smiley-ikon eller ikonet for det emoji-tastatur, du har aktiveret.

Download et tredjepartstastatur, der kan læse emoji

Hvis du ikke har en enhed, der kan læse emojis, og du ikke har adgang til nogen af ovenstående muligheder, skal du downloade en tredjepartsapp, der kan læse dem. Gratis Android-tastaturer som SwiftKey er gode muligheder for at sende og modtage emojis. Du kan downloade dem gennem Google Play Butik og derefter aktivere dem ved at bruge samme metode som beskrevet ovenfor.

Image
Image

Brug en tredjepartsmeddelelsesapp

Hvis ingen af disse muligheder virker, er din sidste mulighed at bruge en tredjeparts beskedapp, der kan læse emojis. Der er masser derude, hvor WhatsApp er en af de mest almindelige emoji-aktiverede beskedapps i verden. Bare vær opmærksom på, at du kun vil kunne se emojis, når du sender beskeder med tredjepartsappen.

FAQ

    Hvordan søger jeg efter emojis på mit Samsung-tastatur?

    Åbn enhver tekstsamtale, og skriv et ord for at få relaterede emojis frem. Hvis der ikke dukker noget op, er der ingen emojis forbundet med ordet.

    Hvordan opretter jeg emojis til Samsung-tekstappen?

    Brug Samsungs indbyggede AR Emoji-skaber til at lave et memoji af dig selv. Alternativt kan du bruge en emoji maker-app som piZap, Emotiyou eller Emojibuilder.

    Hvordan får jeg emojis ved siden af mine kontaktnavne på min Samsung?

    Brug en tredjeparts kontaktadministratorapp som True Contacts, der lader dig tilføje emojis til kontaktnavne.

Anbefalede: