Nye Philips GO-hovedtelefoner og -højttalere er på vej

Nye Philips GO-hovedtelefoner og -højttalere er på vej
Nye Philips GO-hovedtelefoner og -højttalere er på vej
Anonim

Flere nye hovedtelefon- og højttalermodeller i Philips' sportscentrerede GO-produktlinje er klar til at blive frigivet senere i år.

En nylig meddelelse fra Philips beskriver lineup'et, som selskabet siger også er udstillet ved dette års Pepcom Well Now! begivenhed, der starter i dag i New York. Listen begynder med S4807 Bluetooth-højttaleren, som tilbyder op til 12 timers brug på en enkelt opladning. S4807 formodes at kunne bestilles på Amazon nu, men viser i øjeblikket ikke på lager.

Image
Image

Der er også Philips GO S7807 Bluetooth-højttaleren, som udkommer til august, og som kan prale af "enorm lyd" takket være en 70 mm bashøjttaler i en mindre, mere kompakt ramme. Den kan oplades, mens den er i brug på grund af en indbygget powerbank og kan give op til 24 timers spilletid på fuld opladning.

Ude i henholdsvis september og oktober er A7607 Bone Conduction-hovedtelefonerne og A7507 Hybrid True Wireless ANC-hovedtelefonerne. A7607'erne bruger en knogleledningsmikrofon til, hvad Philips omtaler som krystalklare kald, selv under støjende aktiviteter, og har kørelys, der gør dig nemmere at få øje på om natten. Og A7507'erne hævder "exceptionel lydkvalitet" i et let og bærbart chassis.

Image
Image

Under udvalget er X7207- og X5206-festhøjttalerne, som Philips siger, begge udkommer senere på sommeren. Vi kan forvente den terningformede X7207, komplet med trådløst partylink og op til 12 timers spilletid, engang i tredje kvartal (juli til september). X5206, som ikke fik et udgivelsesvindue, kan gå i op til 14 timer og inkluderer mikrofon- og guitarindgange.

Ingen prisoplysninger for nogen af disse nye produkter er blevet afsløret endnu, men vi forventer, at det vil ændre sig, når Pepcom Well Now! er slut for året.

Anbefalede: