Sådan blokerer du Twitch-annoncer

Indholdsfortegnelse:

Sådan blokerer du Twitch-annoncer
Sådan blokerer du Twitch-annoncer
Anonim

Hvad du skal vide

  • Abonner på en kanal: Klik på hjerteikonet for at følge, klik Abonner, og klik derefter på Abonnerigen, indtast betalingsoplysninger.
  • Hvis du har et Amazon Prime-abonnement, kan du gratis abonnere på én kanal på Twitch om måneden.
  • Tilmeld dig Twitch Turbo for at blokere annoncer på hver kanal.

Denne artikel forklarer, hvordan man blokerer Twitch-annoncer, herunder hvordan Twitch-kanalabonnementer og Turbo fungerer, og om annonceblokering virkelig virker på Twitch.

Bundlinje

De to officielle måder at blokere annoncer på Twitch er at abonnere på en kanal eller at abonnere på Twitch Turbo. Når du abonnerer på en kanal, vil du ikke se de fleste annoncer på den kanal. Når du abonnerer på Twitch Turbo, vil de fleste annoncer i hele Twitch blive blokeret.

Fjerner et Twitch-abonnement annoncer?

Ja og nej, men for det meste ja. Når du abonnerer på en Twitch-kanal, er de fleste af annoncerne på den ene kanal blokeret for dig. En streamer kan vælge at tvinge deres abonnenter til at se annoncer manuelt, men den praksis er ikke særlig almindelig. Ud over at blokere annoncer vil abonnering på en kanal typisk give dig adgang til unikke chattemoer fra den kanal, og du får muligvis et særligt badge ved siden af dit navn i chatten, der viser, hvor længe du har abonneret.

Føler du dig stadig fortabt over Twitch? Tjek vores primer for at lære om Twitch-abonnementer, og hvordan de fungerer.

Stopper Twitch Turbo annoncer?

Twitch Turbo er et Twitch-abonnement på hele webstedet, som blokerer de fleste annoncer på hele webstedet. Den blokerer ikke annoncer, hvis en streamer har indlejret annoncerne i deres stream, men den fanger alle pre-roll-annoncer, der ellers ville blive vist, når du indlæser i en stream, og alle midroll-annoncer, der dukker op midt i en stream. stream.

Ud over at blokere annoncer inkluderer Twitch Turbo også en håndfuld andre fordele. Du får et særligt Turbo-chat-badge, som du kan placere ved siden af dit navn i enhver streamchat, du får adgang til et eksklusivt sæt nye emotes, og du kan også ændre dit navn i streamchats.

Turbo inkluderer også en nyttig fordel for streamere. Hvis du streamer på Twitch, vil dit Turbo-abonnement give dig mulighed for at gemme dine tidligere udsendelser i 60 dage i stedet for de almindelige 14 dage.

Twitch Turbo koster cirka dobbelt så meget som et enkelt kanalabonnement, så det er en god handel, hvis du ser mere end to kanaler regelmæssigt. Men hvis en kanal giver abonnentfordele som chat-kun for abonnenter eller video-on-demand (VOD'er), vil Turbo ikke give dig adgang til dem.

Sådan blokerer du annoncer med Twitch Turbo:

  1. Naviger til Twitchs turboside.
  2. Klik Abonner.

    Image
    Image
  3. Log ind på din konto, og angiv dine faktureringsoplysninger.

    Image
    Image
  4. Annoncer vil nu blive blokeret i hele Twitch.

FAQ

    Fungerer annonceblokkere på Twitch?

    Selv om du også kan blokere annoncer på Twitch ved hjælp af en annonceblokering, er det ikke pålideligt. Twitch arbejder aktivt for at forhindre annonceblokkere i at arbejde på sit websted.

    Hvordan blokerer jeg annoncer i Twitch-appen?

    Twitch-abonnementer og deres annonceblokeringsfunktioner overføres til mobilenheder. Annonceblokerende apps fungerer muligvis ikke, afhængigt af Twitchs evne til at omgå dem.

Anbefalede: