Motorola lancerer et par mellemklasse 5G-telefoner med smarte specifikationer

Motorola lancerer et par mellemklasse 5G-telefoner med smarte specifikationer
Motorola lancerer et par mellemklasse 5G-telefoner med smarte specifikationer
Anonim

Motorola, firmaet bag den første mobiltelefon helt tilbage i 1973, er stadig en stor spiller i rummet, med to nye 5G-telefoner, der lanceres i næste uge.

Motorola har netop officielt afsløret Moto G Stylus 5G og Moto G 5G smartphones, som rapporteret i en pressemeddelelse udstedt af virksomheden. Disse telefoner er spækket med anstændige specifikationer og, måske endnu vigtigere, attraktive prisskilte.

Image
Image

Lad os starte med Moto G Stylus 5G, ikke at forveksle med den tilsvarende navngivne Moto G Stylus, der blev udgivet tilbage i februar. Denne telefon er drevet af Snapdragon 695-chipsættet og kan prale med en 6.8-tommer Full HD+ 120Hz-skærm, foruden et 5.000mAh batteri og masser af RAM- og lagermuligheder.

Det er klart, at Moto G Stylus 5G også leveres med en stylus, hvilket gør den til en klar konkurrent til telefoner som Samsung Galaxy S22, dog med en drastisk reduceret pris. Denne Motorola-telefon starter ved $500.

Moto G 5G har ikke en stylus, men inkluderer et 5.000 mAh batteri, en 6,5-tommer HD+ skærm med en 90Hz opdateringshastighed, et 50MP primært kamera og et MediaTek Dimensity 700 chipset. Lager og RAM varierer, op til henholdsvis 256 GB og 6 GB. Moto 5G starter ved kun $400.

Moto G Stylus 5G kan forudbestilles i dag, og håndsæt leveres den 28. april. Du bliver nødt til at vente lidt længere på Moto G 5G, da den kommer til salg fra den 19. maj.

Anbefalede: