Garmins Vivosmart 5 tilføjer en større skærm og smartphone-support

Garmins Vivosmart 5 tilføjer en større skærm og smartphone-support
Garmins Vivosmart 5 tilføjer en større skærm og smartphone-support
Anonim

Elektronikvirksomheden Garmin har lanceret sin seneste fitness-tracker, vivosmart 5, som nu har udskiftelige bånd og en større skærm.

Ud over designændringerne har vivosmart 5 en længere batterilevetid, der varer en hel uge, og nye smartwatch-funktioner, som dens forgænger ikke havde. Den sporer stadig mange af de samme fitnessmålinger, inklusive forbrændte kalorier og søvnvaner, plus funktioner indbyggede sportsapps.

Image
Image

Vivosmart 4 blev kritiseret for at have en meget lille skærm, der var svær at læse på afstand, og manglende evne til at fjerne trackeren, så du kunne ikke tilpasse den. For at rette op på dette har den nye enhed en 66 procent større skærm, der er lettere at læse, og nye armbånd i fire forskellige farver: Hvid, Sort og Cool Mintgrøn.

Også nyt på vivosmart 5 er understøttelse af Android- og iOS-telefoner. Parret med en telefon kan du bruge vivosmart til at læse tekster, kalenderbeskeder og en personlig morgenrapport med oplysninger om vejret, søvnresultat og mere.

For vivosmart 5 er der fokus på at give oplysninger om søvnvaner. Ved at bruge Garmins søvnresultat vil enheden fortælle dig kvaliteten og mængden af den foregående nattesøvn baseret på hvor ofte du bevægede dig og din krops stressniveauer.

Image
Image

Hvis du vil spore en bestemt type træning, er der sportsapps til forskellige aktiviteter som cykling og yoga. Den er også vandtæt, så du kan svømme, mens du har den på uden problemer.

Garmin har vivosmart 5 tilgængelig til køb på sin hjemmeside for $149,99.

Anbefalede: