Can't Post It'-appen tager en ny tilgang til offentligt privatliv

Can't Post It'-appen tager en ny tilgang til offentligt privatliv
Can't Post It'-appen tager en ny tilgang til offentligt privatliv
Anonim

I et forsøg på at bekæmpe at finde dig selv den uvillige deltager i en andens video, har Samson Technologies afsløret sin Can't Post It-smartphone-app.

Can't Post Det er beregnet til både at fungere som et middel til at afskrække nogen fra at sende en video af dig mod dine ønsker og som en direkte forstyrrelse af deres optagelse. Ifølge Samson-grundlæggeren Dylan Sterman: "Vi har alle set videoer, hvor en mobiltelefon bliver peget mod nogen, og jeg ønskede at give folk en lovlig og ikke-voldelig ty til dette."

Image
Image

Når den er aktiveret, vil Can't Post It afspille en sang, der er licenseret til Samson gennem din enheds højttalere (kaldet "Death of a Post"), samt få kameralyset til at blinke. Det konstante blink er beregnet til at afbryde videooptagelsen, og musikken er der for at afholde enhver fra at poste eller dele videoen online.

Image
Image

Samson oplyser, at det har sat en lås på sit "Death of a Post"-spor sammen med et licensgebyr på 1 million USD, som skulle føre til automatiske videoblokeringer og ophavsretskrænkelser. Så enhver video, der inkluderer sangen delvist eller i sin helhed, skal enten trækkes ned eller redigeres kraftigt. Samson siger også, at i tilfælde af at plakaten skulle betale licensafgiften, ville pengene gå til den, der blev optaget mod deres vilje. På en eller anden måde.

Can't Post It er tilgængelig nu på både Apple App Store og på Google Play for $0,99. Du kan også downloade musiknummeret "Death of a Post" fra Amazon eller Apple Music til samme pris.

Anbefalede: