Hvor kan man se venner online

Indholdsfortegnelse:

Hvor kan man se venner online
Hvor kan man se venner online
Anonim

Hvad du skal vide

  • I USA er Friends tilgængelig til streaming på HBO Max. Planer starter ved $9,99/måned.
  • Friends er tilgængelig til streaming på Netflix i Storbritannien, Australien og nogle andre europæiske lande.
  • I Canada er Friends tilgængelig til streaming på Crave.

Har du brug for din rettelse af venner lige nu? Denne artikel forklarer, hvor du kan streame venner i flere lande, hvilke streamingtjenester du kan finde udsendelsen, og hvilke omkostninger du kan forvente.

Image
Image

Hvor kan jeg se venner?

Hvilken streamingtjeneste du bruger til at streame alle 236 afsnit af Friends afhænger af, hvilket land du bor i:

Hvor kan man streame Venner i USA: Venner streamer på HBO Max i USA. Der er ingen gratis prøveperiode for HBO Max i skrivende stund (hvordan man kan se, om man streamer enheden er kompatibel med HBO Max). Månedlige planer starter ved $9,99/måned med annoncer, mens den annoncefrie version er $14,99/måned. Tilmeld dig et helt år for rabat. Se "Friends" på HBO Max.

Bundlinje

At se venner gratis - i det mindste at gøre det lovligt - er ikke meget af en mulighed. Som nævnt ovenfor har nogle streamingtjenester i nogle lande gratis prøveversioner. Det er nok dit bedste bud, hvis du vil se Friends gratis.

Er Friends tilbage på Netflix?

Det afhænger af, hvor du bor, som nævnt ovenfor. Hvis du er i USA, er svaret nej; Friends er ikke på Netflix. Det eneste sted, hvor man lovligt kan streame venner i USA, er HBO Max.

Hvis du bor i Europa, Australien, New Zealand og andre lande, så ja: Friends er tilgængelig på Netflix i dit land.

Er venner tilgængelige på Hulu?

Venner er ikke tilgængelig på Hulu, i det mindste ikke på en måde at streame efter behov. Som nævnt tidligere skal du bruge HBO Max, Netflix eller andre tjenester i andre lande til det. Hulu har ikke venner.

Den ene måde, du kan se Friends på Hulu-igen, afhængigt af hvilket land du er i - er på live-tv. Hvis du abonnerer på Hulu + Live TV, kan du se Friends, når det udsendes på enhver kanal, du får gennem dit Live TV-abonnement. Du kan endda optage episoderne ved hjælp af Hulus indbyggede DVR-funktion.

FAQ

    Hvor kan jeg se 'Venner'-genforeningen?

    Friends: The Reunion er eksklusivt tilgængelig på HBO Max. Denne engangsspecial samler de originale rollebesætninger for at dele deres umanuskriptede perspektiver på showet.

    Hvornår var Friends på tv?

    Friends blev oprindeligt sendt i 10 sæsoner fra 22. september 1994 til 6. maj 2004 på NBC.

Anbefalede: