Sådan bruger du Google Play Pass

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du Google Play Pass
Sådan bruger du Google Play Pass
Anonim

Hvad du skal vide

  • Tryk på Play Butik-ikonet på din Android-enhed. Vælg 3-linjers Menuikon > Play Pass. Tryk på Start gratis prøveperiode > SUBSCRIBE > VERIFY.
  • Tryk på Play Butik-ikonet på din enheds startskærm. Vælg fanen Play Pass. Tryk på en app for at lære mere om den.
  • Når du finder en app, du ønsker, skal du trykke på Install. Når overførslen er fuldført, skal du trykke på Åbn for at starte den nye app.

Denne artikel forklarer, hvordan du tilmelder dig og bruger Google Play Pass. Google Play Pass-abonnementer er kun tilgængelige for brugere baseret i USA.

Oprettelse af et Google Play Pass-abonnement

Google Play Pass er en betalings-per-måned-abonnementstjeneste, der giver ubegrænset adgang til hundredvis af Android-spil (her er en liste over de bedste Google Play Pass-spil) og andre apps for omkring $5 om måneden. Disse Play Butik- titler er uden reklamer og uden køb i appen, og flere spil føjes til kataloget med jævne mellemrum.

Tilmeldingsprocessen for Google Play Pass er ret ligetil, og en 10-dages gratis prøveperiode tilbydes for de gamere og appfanatikere, der ønsker at prøve tjenesten, før de bruger penge.

  1. Tryk på Play Store-ikonet på din smartphone eller tablets startskærm for at starte Google Play Butik-appen.
  2. Vælg de tre vandrette linjer Menu-ikonet placeret i øverste venstre hjørne.
  3. Når udtræksmenuen vises, skal du trykke på Play Pass.

    Image
    Image
  4. Tryk Start gratis prøveperiode.

  5. Vilkårene for dit Play Pass-abonnement vises. Indtast dine Google Pay-oplysninger, hvis du bliver bedt om det, og tryk på SUBSCRIBE.
  6. Indtast adgangskoden til din Google-konto, og tryk på VERIFY.

    Image
    Image
  7. Hvis tilmeldingen lykkes, vises en bekræftelsesmeddelelse kort efterfulgt af skærmbilledet Velkommen til Play Pass.

    Hvis du beslutter dig for ikke at beholde dit Play Pass-abonnement og ikke ønsker at blive faktureret for den første måned, skal du annullere inden 10-dages prøveperiodens udløbsdato.

Sådan bruger du Google Play Pass

Så snart dit abonnement er aktivt, er det tid til at udforske det store bibliotek af Android-spil og apps lige ved hånden.

  1. Tryk på Play Butik på din enheds startskærm.
  2. Google Play Butik lanceres med den nye fane Play Pass aktiv som standard.

    Hvis din Google-konto er konfigureret i rollen som familieadministrator, kan du tilføje op til fem ekstra brugere til dit Play Pass-abonnement. For at begynde at tilføje skal du trykke på Konfigurer (placeret øverst på velkomstskærmen) og følge anvisningerne for familieplanen.

  3. Play Pass-fanen indeholder alle de apps, der nu er til din rådighed, organiseret efter kategori og popularitet. For at lære mere om en bestemt app, tryk på dens miniaturebillede.
  4. Siden med appdetaljer præsenterer oplysninger om den pågældende titel, herunder forhåndsvisningsbilleder og videoklip, brugeranmeldelser, antal downloads og meget mere. Du vil også bemærke, at alle apps med en pris knyttet har en linje gennem Listeprisen, hvilket betyder, at det er gratis med dit abonnement.

    Hvis du gerne vil prøve en af disse apps, skal du trykke på Install.

  5. Re altidsstatus for download- og installationsprocessen vises øverst på skærmen. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn for at starte din nye app.

    Image
    Image

    Ikke alle tilbud i Google Play Butik falder ind under dit Play Pass-abonnement. For at undgå utilsigtet fakturering skal du sørge for at tjekke detaljerne og listepris før du installerer en ny app.

Anbefalede: