TikTok foretager ændringer i sit 'For You'-feed

TikTok foretager ændringer i sit 'For You'-feed
TikTok foretager ændringer i sit 'For You'-feed
Anonim

TikTok forsøger at forfine sit 'Til dig'-feed ved at justere, hvordan systemet nærmer sig anbefalinger og ved at give brugerne mere kontrol.

Planer er i gang for at adressere 'For You'-anbefalingsfeedet ifølge TikTok, som har til formål at "beskytte og diversificere." TikTok har erkendt, at visse typer videoer, når de ses i overflod, kan have en negativ indvirkning på brugerne, så det foretager ændringer i den måde, feedet fungerer på for at prøve at rette det.

Image
Image

Mens anbefalingssystemet forsøger at undgå at komme med gentagne forslag - som f.eks. at hente videoer i træk af det samme skaber-emne, er det ikke et kriterium. Som sådan er TikTok også begyndt at teste måder at filtrere efter indhold på. Hensigten er at undgå at anbefale for meget af en bestemt slags indhold, så du ikke bliver overvældet af potentielt skadelige videoer (når de ses i overflod). Eksempler givet af TikTok omfatter ekstrem slankekure, brud og videoer om ensomhed.

Image
Image

Ud over at justere algoritmen, undersøger TikTok også muligheden for at give dig muligheden for at oprette filtre. Dette ville give dig mulighed for at oprette en liste over ord og emner, som du ikke ønsker at se, og forhindre sådanne videoer i at blive anbefalet til dig i fremtiden.

Med hensyn til hvornår nogen af disse ændringer kan blive implementeret offentligt, ved vi ikke med sikkerhed endnu. TikTok oplyser, at det vil tage tid at afslutte testning og iteration, men har ikke tilbudt en estimeret tidsramme endnu.

Anbefalede: