Sådan sletter du tekstgrupper på iPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan sletter du tekstgrupper på iPhone
Sådan sletter du tekstgrupper på iPhone
Anonim

Hvad du skal vide

  • For at slette en tekstgruppe på iPhone skal du stryge gruppemeddelelsen til venstre og trykke på Slet.
  • Tryk på profilikonerne eller i-ikonet øverst i en gruppemeddelelse, tryk derefter på Forlad denne samtale, og bekræft, at du vil at forlade.
  • Hvis nogen i din gruppe bruger Android, kan du slette samtalen, men den vil dukke op igen, næste gang der kommer beskeder.

Denne artikel indeholder instruktioner i, hvordan du forlader en tekstgruppe, slår meddelelser fra i en tekstgruppe fra og sletter en gruppechat permanent.

Hvordan sletter jeg en tekstgruppe?

Tekstgrupper er tekstbeskeder, der deles med tre eller flere personer. Du kan starte en tekstgruppe, eller en anden kan. Hvis du er en del af en tekstgruppe, du ikke længere ønsker at deltage i, kan du slette tekstgruppen for at fjerne dig selv fra samtalen. For at gøre det:

  • På iOS 12 og nyere skal du trykke på profilikonerne øverst i meddelelsestråden og derefter trykke på Forlad denne samtale.
  • På iOS 11 og ældre skal du trykke på i-ikonet øverst i meddelelsestråden og derefter trykke på Forlad denne samtale.

Når du har forladt samtalen, modtager du ikke længere notifikationer fra gruppeteksten, medmindre nogen i gruppen er Android-bruger. I så fald vil tekstgruppen vende tilbage, når nogen sender en besked i gruppen.

Hvis det er tilfældet, vil du måske stoppe meddelelserne fra gruppen. For at gøre det skal du åbne beskedtråden og trykke på profilikonerne eller i-ikonet øverst i beskedtråden.(Det afhænger af den version af iOS, du har). Skift derefter Skjul alarmer Til (knappen er grøn, når den er Til og grå, når den er Fra). Du vil ikke længere modtage underretninger om beskeder i denne gruppe.

Image
Image

Hvordan slipper jeg af med seneste tekstgrupper på iPhone?

Der er også en anden måde at slippe af med tekstgrupper på din iPhone. Find gruppebeskeden på din tekstliste, og stryg derefter gruppebeskeden til venstre, og tryk på Slet. Denne metode sletter gruppen for dig, men lader den være aktiv for andre personer.

Image
Image

Det fjerner dig fra den aktuelle samtale, der foregår i gruppen. Men hvis der er en Android-bruger i gruppen, når den næste besked kommer igennem, vil du blive bragt tilbage i samtalen. Du kan bruge instruktionerne ovenfor til at slå underretningerne fra for gruppen.

Hvis personerne i den gruppe, du slettede, også starter en ny teksttråd og føjer dig til den, vil du modtage disse beskeder. Du skal gennemgå disse trin igen for at stoppe med at modtage dem.

Hvordan sletter du en gruppechat permanent?

For permanent at slette en gruppechat kan du bruge det samme stryg til venstre og trykke på Slet handling for at slette alle beskeder i samtalen. Sørg for, at du har gemt alle delte billeder eller videoer fra chatten, før du sletter det, for når det først er væk, kan du ikke få dem tilbage.

FAQ

    Hvordan laver jeg tekstgrupper på en iPhone?

    Start en gruppesms på iPhone ved at åbne Messages og trykke på Compose > Add (Plus-ikon) > og søger efter kontakter, der skal føjes til gruppeteksten. Indtast derefter din besked og tryk Send.

    Hvordan navngiver jeg tekstgrupper på min iPhone?

    For at navngive din tekstgruppe på en iPhone skal du åbne gruppeteksten >, tryk på ikonerne øverst i samtalen > og vælg Skift navn og fotoIndtast et nyt navn > tildel hver deltager et nyt billede, hvis du vil >, og vælg Done, når du er færdig. Hvis du ikke kan se muligheden for navneændring, skyldes det, at ikke alle i tekstgruppen har en Apple-enhed.

    Hvordan sletter jeg grupper fra tekstbeskeder på Android?

    Hvis du vil efterlade en gruppetekst på Android, skal du bede nogen om at fjerne dig. Du kan dog slå lyden fra eller slette samtalen for at stoppe med at modtage notifikationer. Vælg de tre lodrette prikker i den øverste højre del af samtalen, og tryk på Notifikationer klokken for at slå alarmer fra eller vælg Slet

Anbefalede: