Tesla annoncerer Cybertruck-inspireret køretøj til børn

Tesla annoncerer Cybertruck-inspireret køretøj til børn
Tesla annoncerer Cybertruck-inspireret køretøj til børn
Anonim

Husker du Cybertrucken, Teslas polariserende og futuristiske kommende elektriske lastbil? Nu er der et spinoff rettet mod børn.

Torsdag udgav Tesla detaljer om Cyberquad for Kids, en elektrisk ATV, der tager mange visuelle signaler fra den førnævnte Cybertruck. Cyberquad er fyldt med skarpe vinkler, en vandret lysbjælke som sin fætter og fås kun i sort.

Image
Image

Med hensyn til specifikationer er denne børnevenlige ATV ret dygtig med et lithium-ion-batteri, der kører 15 miles pr. opladning og modtager en fuld genopladning efter at have været tilsluttet i fem timer. En elektrisk motor kan også suse op til 10 miles i timen. Og det kan vende, hvis du er til den slags.

Cyberquad ser ud til at være holdbar, hvilket er normen for ATV'er. Køretøjet inkluderer en hel stålramme, skivebremser og et justerbart affjedringssystem.

Den vejer 122 pund, og selvom voksne kan blive fristet til at give Cyberquad'en en hvirvel, vil den sandsynligvis ikke virke, da den har en maksimal vægtgrænse på 150 pund. Tesla sagde, at ATV'en er til "alle otte og opefter."

Cyberquad koster $1.900, men forudbestillinger er allerede tilgængelige, og enheder vil begynde at sendes ud om to til tre uger.

Den er kun tilgængelig for de 48 sammenhængende stater via den amerikanske Tesla-butik.

Anbefalede: