Sådan fjerner du afsnitssymboler i Outlook

Indholdsfortegnelse:

Sådan fjerner du afsnitssymboler i Outlook
Sådan fjerner du afsnitssymboler i Outlook
Anonim

Hvad du skal vide

  • Åben Outlook på din computer. Vælg Ny e-mail. Indtast pladsholderteksten i e-mailens brødtekst.
  • I topmenuen skal du vælge Format Text. I afsnittet Afsnit skal du vælge afsnitssymbolet for at deaktivere alle formateringsmærker.
  • Vend processen om for at slå formatering til igen, eller slå formatering til og fra med Ctrl+ Shift+.

Denne artikel forklarer, hvordan du fjerner afsnitssymboler i Outlook. Disse oplysninger gælder for Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 og Outlook for Microsoft 365.

Sådan fjerner du paragrafsymbolet i Outlook

Formatering af mærker som afsnitssymbolet kan være nyttigt, når du tjekker et e-mail-layout for fejl eller designfejl, men de kan også være irriterende, når alt du vil gøre er at skrive en Outlook-e-mail og sende den.

Hvis du skjuler formateringsmærker, fortryder det ikke formateringen, men det gør dem usynlige, så du kan fokusere på teksten uden at blive distraheret af de forskellige symboler.

  1. Åbn Outlook på din computer.
  2. Vælg Ny e-mail i øverste venstre hjørne af skærmen for at begynde at skrive en besked.

    Image
    Image
  3. Skriv pladsholdertekst i brødteksten i den nye e-mail.

    Image
    Image
  4. Vælg Formater tekst fra topmenuen.

    Image
    Image
  5. Vælg afsnitssymbolet fra afsnittet Afsnit, der ligner et baglæns P.

    Image
    Image
  6. Alle formateringsmærker, inklusive afsnitssymbolet, vil nu være usynlige. Hvis du nogensinde vil aktivere formateringsmærker, skal du gentage disse trin og vælge afsnitssymbolet igen.

    Formateringsmærker bruges kun til din reference. De vil kun være synlige for modtagerne af dine Outlook-e-mails, hvis de har muligheden aktiveret i deres version af Outlook. Du behøver ikke at skjule dem, før du sender en e-mail.

    Image
    Image

Hvis du slår afsnitssymbolet fra, skjules det i alle fremtidige e-mails. Efterfølgende vil aktivering af det igen gøre det synligt i alle e-mails, du skriver i Outlook senere.

Fjern afsnitsmærker i Outlook med en tastaturgenvej

Hvis du foretrækker at bruge tastaturgenveje til at udføre opgaver i Windows 10, eller du blot vil have en måde at slå formateringsmærker fra i Outlook på farten uden at navigere i menuer, kan du også fjerne eller tilføje afsnitsmærket og andre formatere symboler ved at trykke på Ctrl+ Shift+ på samme tid.

Asterisken skal være den i talrækken på tastaturet. På de fleste engelsksprogede tastaturer vil stjernen være på 8-tasten. Hvis den ikke er det, skal du trykke på den t altast, den er på i stedet.

Er der paragrafsymboler i Windows 10 Mail og Outlook Mobile Apps?

Mens Windows 10 Mail-appen er skabt af Microsoft og kan oprette forbindelse til Outlook-konti for at læse og skrive e-mails, er det teknisk set ikke en Outlook-app. På grund af dette mangler Mail-appen på Windows 10 flere avancerede funktioner, herunder muligheden for at se formateringsmærker.

De officielle Office-apps til iOS og Android, som deres navne antyder, er Outlook-apps, men de mangler også muligheden for at vise formateringsmærker.

Anbefalede: