Sådan laver du flashkort på Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du flashkort på Word
Sådan laver du flashkort på Word
Anonim

Hvad du skal vide

  • Åbn et nyt tomt dokument i Word. Vælg fanen Layout. Vælg Layout > Orientation > Landscape.
  • I Layout > Size, vælg 4" x 6". Indtast, hvad du vil have kortet til at sige. Tryk på Ctrl+ Enter for at generere et nyt kort.
  • Gå til fanen Design for at tilføje et tema, farve eller effekter til flashkortet.

Denne artikel forklarer, hvordan man laver flashcards ved hjælp af Microsoft Word ved at ændre størrelsen på dokumentet. Den indeholder også oplysninger om fremstilling af kartotekskort ved hjælp af indstillingerne for konvolut- og etiketudskrivning. Instruktionerne i denne artikel gælder for Microsoft Word 2019, Microsoft 365 og Word 2016.

Sådan laver du dine egne flashcards i Word

Flashkort er et vidunderligt læringsværktøj både for børn og voksne, men det kan være tidskrævende at skrive hvert enkelt i hånden. Med Microsoft Word kan du lave dine egne flashcards og printe dem ud klar til brug.

Mens ældre versioner af Microsoft Word havde simple flashkort- eller indekskortskabeloner, ser det ud til, at disse skabeloner ikke længere var tilgængelige fra Word 2016. Ingen grund til at bekymre sig, fordi det stadig er nemt at lave flashkort i Word, og du kan gem også dine flashcards som en skabelon.

  1. Åbn Microsoft Word, og vælg et nyt blankt dokument.

    Image
    Image
  2. Klik Layout-fanen, dette vil give dig mulighed for at ændre størrelsen på siden til en mere korrekt flashkortstørrelse.

    Image
    Image
  3. Under Layout > Orientation, vælg Landscape.

    Image
    Image
  4. I Layout > Size, vælg 4”x 6” størrelse. Dette vil give dig den perfekte størrelse til printbare flashcards.

    Image
    Image
  5. Skriv det, du vil have kortet til at sige, og tryk på Ctrl+ Enter for at oprette et nyt kort. Det er her, du skriver svaret for det første kort, hvis det er nødvendigt, eller opretter et nyt kort.
  6. Husk også, at du kan gå til fanen Design og tilføje et tema, farver og effekter til flashkortene, hvis du har brug for, at de skiller sig lidt ud eller gør dem farverige.

Dette er også et fantastisk værktøj for lærere til at oprette flashcards til deres elever uden at skulle bruge deres allerede begrænsede mængde tid og ressourcer på at lave dem.

Sådan laver man indekskort fra konvolutter og etiketter Udskrivningsindstillinger

En anden nem måde at lave kartotekskort på er ved at bruge indstillingerne for udskrivning af konvolutter og etiketter i Microsoft Word 2016. Her er, hvad du skal gøre:

  1. Start med et tomt dokument i Word, og gå til fanen Mailings.

    Image
    Image
  2. Vælg Etiketter øverst til venstre på fanen Forsendelser.

    Image
    Image
  3. Et vindue åbnes, klik på fanen Etiketter, og vælg knappen Options.

    Image
    Image
  4. Vælg nu indekskort fra menuen. Til højre for udvalget vil du se målene for kartotekskortet.

    Image
    Image

Printerindstillinger for Flashcards på Word

Nu hvor du er færdig med at oprette kortene, er det tid til at få dem alle printet ud. Hvis du har den stil med flashcards, hvor du skal bruge den ene side med et spørgsmål eller udsagn og den modsatte side for at få svaret, så vil du gerne slå dobbeltsidet udskrivning til. Hvis du blot skal have oplysningerne eller billedet udskrevet på den ene side af kortet, så sørg for at have dobbeltsidet udskrivning slået fra.

Gå til Fil > Udskriv. Vælg nu bare den størrelse, du valgte til kortene: 3,5 x 5 eller 4x6. Du vil måske vælge Narrow Margins for flash-kortene.

Gem flashkortene som en Microsoft Word-skabelon

Selv om trinene til at oprette flashcards er enkle at følge, vil det gøre livet lettere, hvis du bare gemmer denne fil som en skabelon. På denne måde kan du altid hoppe direkte ind i det formaterede dokument og bare indsætte de nye oplysninger, du har brug for til de nye kartotekskort.

Anbefalede: