Sådan glemmer du et netværk på Mac

Indholdsfortegnelse:

Sådan glemmer du et netværk på Mac
Sådan glemmer du et netværk på Mac
Anonim

Hvad du skal vide

  • Klik på ikonet Wi-Fi, vælg Åbne netværkspræferencer > Wi-Fi > Advanced, klik på netværket, klik på minustegnet (-), og klik påOK.
  • Du kan gøre dette på enhver Mac, der kører MacOS.

Mac'er har en tendens til automatisk at tilslutte sig netværk, du aldrig har bedt dem om at være en del af. Denne artikel forklarer, hvordan du glemmer et netværk på din Mac.

Sådan glemmer du et Wi-Fi-netværk på Mac

Det er ret simpelt at slette eller glemme et netværk på Mac, når du først ved, hvor du skal lede.

  1. På søgelinjen øverst på din Mac-skærm skal du klikke på ikonet Wi-Fi.

    Image
    Image
  2. Klik Åbne netværkspræferencer.

    Image
    Image

    Det er også muligt at glemme eller slette et netværk via Systemindstillinger. Klik på Apple-logoet i øverste venstre hjørne af din Mac-skærm, og klik derefter på System Preferences > Network.

  3. I venstre sidebjælke skal du klikke på Wi-Fi.

    Image
    Image
  4. Klik Avanceret.

    Image
    Image
  5. Rul gennem Preferred Networks for at finde det netværk, du vil slette.

    Image
    Image
  6. Klik på netværket, og klik derefter på minus (- ) for at glemme det.

    Image
    Image

    Vil du ikke slette netværket, men vil du heller ikke automatisk tilslutte dig? Marker afkrydsningsfeltet ud for netværksnavnet, og du kan indstille din Mac til ikke længere automatisk at tilslutte sig netværket, når det er inden for rækkevidde.

  7. Gentag for så mange netværk, som du vil fjerne.

    Vil du fjerne alle netværk på én gang? Tryk på CMD+ A på dit tastatur for at vælge alle, og klik derefter på minus (- ).

  8. Klik OK for at gemme ændringerne.

Sådan tilslutter du dig et glemt Wi-Fi-netværk igen

Når du har glemt et Wi-Fi-netværk, vil din Mac ikke automatisk tilslutte sig netværket igen. Du kan dog nemt tilslutte det igen manuelt.

Når du er inden for rækkevidde af Wi-Fi-netværket, skal du klikke på navnet på netværket og indtaste adgangskoden for at blive medlem igen. Du vil nu automatisk tilslutte dig netværket, hver gang du er inden for rækkevidde af det.

Hvorfor skal du rydde et Wi-Fi-netværk

Når du tilslutter dig et Wi-Fi-netværk på din Mac, tilsluttes det automatisk det trådløse netværk, hver gang du er inden for rækkevidde. Det er ikke altid så praktisk, som det lyder.

Dette kan være offentlige Wi-Fi-steder, såsom din lokale kaffebar eller fastfoodrestaurant, men de kan også være på et lok alt bibliotek eller en vens hjem. Det er nyttigt at være i stand til at oprette forbindelse til disse offentlige hotspots, men det kan være irriterende, når din Mac igen tilslutter sig et netværk, du ikke længere ønsker at oprette forbindelse til.

Det er renere at fjerne netværk, du ikke har til hensigt at tilslutte dig igen, såvel som potentielt sikrere (hvis netværket ikke er sikkert). Hvis du f.eks. vil logge ind på din netbank, ønsker du ikke at gøre dette gennem et automatisk tilsluttet offentligt netværk.

FAQ

    Hvordan glemmer jeg et netværk på en Macbook?

    For at glemme et trådløst netværk på din Android-mobilenhed skal du gå til startskærmen og vælge Settings. I menuen Indstillinger skal du vælge Wi-Fi. Tryk derefter på og hold det Wi-Fi-netværk, der skal fjernes, og vælg Forget.

Anbefalede: