Nest Hello får ringetoner med Halloween-tema

Nest Hello får ringetoner med Halloween-tema
Nest Hello får ringetoner med Halloween-tema
Anonim

Hvis du ejer en Nest Hello, elsker at uddele slik til Halloween og nyder en lethjertet uhygge, har du nogle nye festlige ringetonemuligheder at tjekke ud.

Google har annonceret, at det bringer uhyggeligt tilbage med et udvalg af tematisk passende ringetoner til Nest Hello. Du kan få et forspring på sæsonen ved at ændre dine klokkespil lige nu, eller vente til den 31. oktober med at give dine naboer en uskyldig forskrækkelse. Det er bestemt ikke noget 12-fod højt skelet, men det er stadig en sjov måde at deltage i festlighederne på.

Image
Image

Hvis du har Google's Nest Hello og bor i USA, kan du få din dørklokke til at lyde som en af nogle få skræmmende væsner.

Google leverer toner til et spøgelse, et "uhyggeligt monster", en vampyr og en heks, selvom The Verge også forventer toner for en varulv, en ravn og meget mere. Og ifølge The Verge behøver du ikke et Nest Aware-abonnement for at bruge nogen af dem.

Når trick-or-treating er overstået, og det er tid til at festen starter - eller hvis du bare vil ændre tingene op - kan du også aktivere en timelang playliste med humørfyldt lyd.

Hvis du har nogen Nest-højttalere, så sig "Hey Google, bliv uhyggelig" for at begynde at spille et udvalg af "spooktacular" (Googles ord, ikke mit) melodier og lyde.

Image
Image

Disse ringetoner med Halloween-tema er tilgængelige til Nest Hello nu og vil være tilgængelige til begyndelsen af november. Google siger også, at ringetoner med vintertema vil blive gjort tilgængelige i slutningen af november.

Du kan tage et kig på Google Nest Hjælp for at få en vejledning i, hvordan du ændrer dine Nest Hello-ringetoneindstillinger.

Anbefalede: