Nyt abonnementsniveau kommer til Nintendo Switch Online

Nyt abonnementsniveau kommer til Nintendo Switch Online
Nyt abonnementsniveau kommer til Nintendo Switch Online
Anonim

Et nyligt afsløret abonnementsniveau til Nintendo Switch Online tilføjer Nintendo 64- og Sega Genesis-spil til en højere pris.

Under den seneste Nintendo Direct blev det annonceret, at Switch Online-abonnementstjenesten ville blive udvidet i slutningen af oktober. Det nye niveau, der i øjeblikket omtales som Nintendo Switch Online + Expansion Pack, tilføjer et par ekstra klassiske konsolbiblioteker. Specifikt vil udvidelsespakken tilføje et udvalg af Nintendo 64- og Sega Genesis-spil.

Image
Image

Begge de nye spilbiblioteker ser ud til at starte ret stærkt med et solidt udvalg af elskede favoritter. Der er nogle bemærkelsesværdige udeladelser, men i betragtning af hvor tætte N64- og Genesis-bibliotekerne var, er det forståeligt, at Nintendo ikke ville være i stand til at inkludere absolut alt. Alligevel sagde Nintendo, at det planlægger at tilføje endnu flere N64-spil som Paper Mario og Pokemon Snap i fremtiden. Den nævnte også tilføjelse af flere Genesis-spil, men gav ikke eksempler.

Image
Image

N64-fans, der savner at spille en masse hæfteklammer fra slutningen af 90'erne med venner, er også heldige, da online multiplayer også er tilgængelig. Ifølge Nintendo vil udvalgte N64-spil lade dig spille online med op til fire spillere i alt. Lokal multiplayer er også sandsynlig, da den har været tilgængelig for Switch's SNES- og NES-biblioteker, men det blev ikke nævnt i præsentationen. Der var heller ingen omtale af online multiplayer for nogen af Genesis- titlerne, men da det er tilgængeligt for alle de andre klassiske biblioteker, virker det sandsynligt.

Nintendo har endnu ikke afsløret en pris for Nintendo Switch Online + Expansion Pack, men den har udt alt, at det vil koste mere end standardabonnementet. Standard Nintendo Switch Online-tjenesten ændrer sig ikke og vil holde sin nuværende pris på $1,99 i en måned/$7,99 i 90 dage/$19,99 i et år.

Anbefalede: