Google for at føje gratis kanaler til Google TV & Chromecast

Google for at føje gratis kanaler til Google TV & Chromecast
Google for at føje gratis kanaler til Google TV & Chromecast
Anonim

Det ser ud til, at Google planlægger at bringe gratis streamingkanaler til Chromecast og Google TV i den nærmeste fremtid.

Protocol rapporterer, at Google TV, Chromecast og udvalgte smart-tv'er fra Sony, TCL og andre sandsynligvis vil tilføje gratis streamingkanaler til deres lineup snart (-ish). Flere industriinsidere siger, at Google har mødtes med annonceunderstøttede gratis streamingkanaler på det seneste. Dette kan muligvis resultere i, at gratis kanaler dukker op i rotationen så tidligt som dette efterår, selvom Protocol påpeger, at meddelelsen kan holdes indtil begyndelsen af 2022.

Image
Image

Der er allerede en række gratis streamingkanaler tilgængelige, men indtil de rent faktisk samarbejder med Google, vil de ikke kunne ses gennem selve Google TV. Ligesom kommercielle tv-stationer omgår disse gratis streamingtjenester behovet for et abonnement via annoncer. Så afvejningen ville være en lejlighedsvis programpause, som du sandsynligvis ikke vil være i stand til at springe over.

Image
Image

Spekulationerne ved Protocol er, at når den er tilgængelig, vil du være i stand til at gennemse en dedikeret gratis kanalmenu på Chromecast. Hvad angår smart-tv'er, er forventningen, at de gratis tilføjelser vil være tilgængelige sammen med almindelige broadcast-stationer. Intet af dette er dog blevet bekræftet af Google endnu.

Uden officielle besked fra Google, hvornår eller endda hvis disse annonceunderstøttede streamingkanaler vil være tilgængelige på Google TV eller Chromecast, er i luften. Håbet er, at det vil ske enten til efteråret, eller når Google annoncerer sine smart-tv-partnere i begyndelsen af 2022.

Anbefalede: