Google One tilføjer 5 Terabyte lagerplan

Google One tilføjer 5 Terabyte lagerplan
Google One tilføjer 5 Terabyte lagerplan
Anonim

Google tilføjer endelig en plan på mellemniveau til sin Google One-tjeneste.

Google har stille og roligt tilføjet et nyt abonnement på 5 terabyte (TB) til sine Google One-lagringsmuligheder. 9To5Google var den første til at bemærke ændringen og rapporterede, at 5TB-abonnementet nu er tilgængeligt for $25.

Image
Image

Google One dækker en række forskellige Google-apps, såsom Gmail, Google Drev og Google Fotos. Nu, hvor den har fjernet muligheden for ubegrænset lagerplads fra Google Fotos, er Google One den bedste måde at sikre, at du aldrig løber tør for lagerplads i dit Google Drev.

Tidligere tilbød Google kun abonnementer på 100 gigabyte (GB), 200 GB, 2 TB, 10 TB, 20 TB og 30 TB. Men nu har den et abonnement på 5 TB, der fungerer som en god mellemvej for dem, der havde brug for mere end 2 TB, men mindre end 10, og for dem, der ikke ønsker at bruge 50 USD om måneden på cloud storage.

Image
Image

Det ser ikke ud til, at 5TB-planen byder på andre fordele, så hvis du ikke har brug for mere lagerplads, er du nok bedre stillet til at holde fast i den plan, du allerede har. Som altid får Google One-kunder også adgang til Googles mobile VPN-tjeneste samt 10 procent rabat på Google Store-køb og købspoint i Play Butik.

Anbefalede: