Samsung dropper Galaxy Note 9-supportopdateringer til kvartalsvis

Samsung dropper Galaxy Note 9-supportopdateringer til kvartalsvis
Samsung dropper Galaxy Note 9-supportopdateringer til kvartalsvis
Anonim

Det ser ud til, at Samsungs Galaxy Note-serie er officielt på vej ud af døren, hvor virksomheden dropper opdateringer til Note 9 fra månedlig ned til kvartalsvis.

Samsungs Galaxy Note 9-smartphone er ikke kaput endnu, men den ser ud til at tabe terræn. Ifølge Samsungs officielle liste over sikkerhedsopdateringer er opdateringer til Note 9 officielt blevet reduceret til kvartalsvis. Enheden er tre år gammel på dette tidspunkt, og Samsung skubber virkelig på sine foldbare dele, så det er ikke så meget overraskende.

Image
Image

Selv om dette utvivlsomt er en planlagt udfasning, behøver du ikke at smide din telefon i den nærmeste fremtid. 9to5Google hævder, at Galaxy Note 9 sandsynligvis vil forblive på en kvartalsplan for det næste år, og derefter gå videre til halvårlige opdateringer.

Så, efter et år med halvårlige opdateringer, vil support sandsynligvis ophøre for altid. Ikke ideelt, hvis du stadig har og bruger en Galaxy Note 9, men support slutter faktisk ikke før 2023 (tidligst).

Selv da er det stadig muligt at fortsætte med at bruge enheder, efter at den officielle support er ophørt.

Image
Image

Når det er sagt, hvis du bruger en Galaxy Note 9, vil du måske overveje en hardwareopgradering inden for de næste par år. Enheden har stadig nogle smarte tricks i ærmet, men uden support vil den stoppe med at modtage sikkerhedsopdateringer og efterlade dig mere sårbar.

Beslutningen om, hvorvidt du vil opgradere eller ej, ligger dog i sidste ende hos dig. Uanset hvad har du stadig omkring to eller tre år til at tænke over det.

Anbefalede: