Sådan genkalibrerer du iPhone-batteriet

Indholdsfortegnelse:

Sådan genkalibrerer du iPhone-batteriet
Sådan genkalibrerer du iPhone-batteriet
Anonim

Hvad du skal vide

  • IPhones kalibreringsværktøj (iOS 14.5 og nyere) kører automatisk, men du kan tjekke dens status i Settings > Battery > Battery He alth.
  • Du kan genkalibrere ældre iPhones ved at dræne batteriet, oplade det helt og straks genstarte telefonen.

Denne artikel forklarer, hvordan man genkalibrerer iPhone-batteriet ved hjælp af Apples batterigenkalibreringsværktøj. Det forklarer også den gamle stil med batterikalibrering.

Sådan genkalibrerer du iPhone-batteriet

Apple udgav et batterikalibreringsværktøj sammen med iOS 14.5, som du kan bruge til at genkalibrere dit batteri. Hvis du ikke har iOS 14.5 eller nyere, skal du opdatere dit operativsystem, før du bruger dette værktøj.

Hvis din telefon er fuldt opdateret og har batterigenkalibreringsfunktionen, kører den automatisk og hjælper med at forbedre din batterilevetid over tid. Du kan til enhver tid tjekke dens fremskridt i batterisundhedssektionen i dine iPhone-indstillinger.

Ifølge Apple er genkalibreringskapaciteten for iPhone-batteriet kun tilgængelig på iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max for at løse unøjagtige estimater af batteritilstandsrapportering for nogle brugere.

Sådan bruger du iPhone-batterigenkalibreringsværktøjet:

  1. Fra startskærmen skal du trykke på Indstillinger.
  2. I indstillingsmenuen, rul ned.
  3. Tryk Batteri.

    Image
    Image
  4. Tryk Batterisundhed.
  5. Se efter Vigtig batterimeddelelse øverst på displayet for at få oplysninger om batterigenkalibreringsprocessen på din telefon.

    Image
    Image

    Hvis du ikke kan se en besked, så vend tilbage og tjek senere. Kalibreringsprocessen er automatisk, og det kan tage et stykke tid.

Bundlinje

Batterikalibreringsværktøjet introduceret med iOS 14.5 kalibrerer dit batteri automatisk, så du ikke behøver at tænde for funktionen. Kalibreringen kan tage uger, og selv da er det en løbende proces. Hvis du ikke kan se en meddelelse om status for din omkalibrering, skal du vende tilbage senere. Efterhånden som den omkalibrerer dit batteri, vil du se din maksimale kapacitet og din maksimale ydeevne ændre sig for at afspejle den faktiske status for dit batteri.

Sådan kalibrerer du andre iPhone-batterier

IPhone-batterikalibreringsværktøjet er ikke tilgængeligt til alle iPhones, men en anden iPhone-kalibreringsproces har eksisteret meget længere. Denne proces kræver, at du dræner batteriet helt, hvilket kan være skadeligt for lithium-ion-batterier som dem, der findes i iPhones. Med det i tankerne bør du kun bruge denne kalibreringsproces, hvis din batterilevetid allerede er lav, og du bør kun gøre det lejlighedsvis. Hvis du kun kalibrerer dit batteri med få måneders mellemrum, eller når din telefon har brug for det, bør de fordele, du ser ved kalibrering, opveje den potentielle skade ved at lade batteriet dø helt.

Hvis din telefon har et automatisk kalibreringsværktøj, skal du ikke bruge denne proces. Lad kalibreringsværktøjet gøre sit arbejde, selvom det virker langsomt.

Sådan kalibrerer du et ældre iPhone-batteri:

  1. Brug din telefon, indtil den slukker, fordi batteriet er ved at løbe tør.
  2. Rør ikke ved telefonen, når den slukker. Lad den være i fred i mindst tre timer eller natten over, hvis det er muligt.
  3. Tilslut din telefon ved hjælp af det originale kabel og oplader eller et kabel og en oplader, der er Apple-certificeret.
  4. Vent på, at telefonen tænder.
  5. Sluk telefonen igen.
  6. Lad din telefon være tilsluttet, indtil den er fuldt opladet.
  7. Tænd telefonen.
  8. Vent på, at iPhone starter op, og genstart derefter.

FAQ

    Hvordan genkalibrerer jeg et batteri til en bærbar computer?

    Hvis du vil genkalibrere et batteri til en bærbar computer, skal du højreklikke på Battery-ikonet, derefter vælge Power Options og ændre dine Windows-søvnindstillinger for at fjerne eventuelle søvn- eller nedlukningstimere. Derefter skal du oplade dit batteri til 100 procent og lade det være tilsluttet, mens det køler ned. Tag enheden ud for at lade den aflade, genoplad derefter batteriet og nulstil din strømplan.

    Hvordan genkalibrerer jeg en Android-enheds batteri?

    For at genkalibrere/kalibrere en Android-enheds batteri skal du først lade enheden aflade batteriet, indtil den slukker. Tænd derefter telefonen og lad den slukke af sig selv, genoplad den helt, tag stikket ud, tænd den igen og tjek batteriindikatoren for at se, om den er 100 procent. Når den når 100 procent, skal du lade telefonen løbe ned og slukke for sig selv og derefter oplade den helt igen.

    Hvordan genkalibrerer jeg batteriet på en MacBook?

    For at genkalibrere/kalibrere din MacBooks batteri, hvis det er en nyere enhed, skal du lade den aflade helt, derefter slukke den, slutte den til strømkablet og oplade MacBook helt. Kalibreringsprocessen er automatisk på ældre Mac'er, men du skal vente fem timer for at oplade den igen, efter at den er blevet helt opbrugt.

Anbefalede: