Sådan nulstiller du en Nest-termostat

Indholdsfortegnelse:

Sådan nulstiller du en Nest-termostat
Sådan nulstiller du en Nest-termostat
Anonim

Hvad du skal vide

  • Tryk ned på din termostat, vælg Settings (tandhjulsikon), og vælg derefter Nulstil.
  • For at genstarte skal du vælge Restart, eller for at nulstille fabriksindstillingerne, vælg Alle indstillinger. Drej derefter ringen for at bekræfte, og vælg OK.
  • Hvis din termostat ikke reagerer, skal du trykke på den og holde den nede, indtil den genstarter, og derefter nulstille den til fabriksindstillingerne, hvis det er nødvendigt.

Uanset om din Nest-termostat virker træg, ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi eller er frosset, kan du prøve at genstarte eller nulstille den til fabriksindstillingerne for at gendanne den til normal.

Genstart af den er den mere ønskværdige mulighed, fordi den bevarer alle dine indstillinger, men en fabriksnulstilling kan stadig være nødvendig. Prøv at genstarte først, og nulstil den derefter, hvis genstart ikke løser problemet.

Sådan nulstiller du en Nest-termostat fra dens indstillinger

Hvis din Nest-termostat stadig reagerer på, at du drejer ringen og trykker ned på forskellige muligheder, skal du følge denne vejledning.

  1. Tryk ned på termostaten for at få adgang til menuen.

    Image
    Image
  2. Drej ringen, indtil Settings (tandhjulsikon) er fremhævet.

    Image
    Image
  3. Tryk én gang ned for at vælge Settings.
  4. Drej ringen for at rulle gennem indstillingsmulighederne, indtil du ser Reset, og tryk én gang ned for at vælge det.

    Image
    Image
  5. Herfra har du to muligheder:

    • Genstart din Nest-termostat.
    • Fabriksindstil din Nest-termostat.

    Bemærk

    Hvis du genstarter din termostat, slukkes og tændes den igen, og alle dine oprindelige indstillinger bevares. Fabriksindstilling vil slette alle dine indstillinger og kræver, at du indstiller det hele igen fra bunden. Du kan prøve at genstarte den først for at se, om det virker. Hvis det ikke gør det, skal du muligvis nulstille den til fabriksindstillinger.

  6. For at genstarte din Nest-termostat skal du vælge Restart og trykke én gang ned for at vælge det.

    Image
    Image
  7. Drej ringen hele vejen rundt for at bekræfte, vælg derefter OK, og tryk én gang ned. Din Nest-termostat kan tage et par minutter om at lukke ned og genstarte sig selv.

    Image
    Image
  8. For at nulstille den, skal du dreje ringen med uret, indtil Alle indstillinger er fremhævet, og trykke én gang ned for at vælge den.

    Image
    Image

    Vigtigt

    Hvis du beslutter dig for at nulstille din termostat til fabriksindstillinger, skal den fjernes fra din Nest-app på din mobilenhed først for at sikre, at processen er effektiv. Åbn Nest-appen, vælg gearikonet i øverste højre hjørne, og tryk derefter på din termostat > gear icon> Fjern termostat

  9. Vælg Nulstil, og tryk én gang ned for at bekræfte.

    Image
    Image
  10. Drej ringen hele vejen rundt med uret for at bekræfte, vælg derefter OK, og tryk én gang ned. Din Nest-termostat kan tage et par minutter at nulstille til fabriksindstillingerne.
  11. Konfigurer din termostat igen fra bunden ved at vælge dit foretrukne sprog, forbinde den til Wi-Fi og mere.

Sådan nulstiller du en Nest-termostat, der ikke reagerer

Hvis din Nest-termostat ikke reagerer, når du drejer ringen eller trykker ned på den for at vælge en mulighed, skal du følge denne vejledning.

  1. Tryk og hold termostaten nede, indtil skærmen bliver mørk, og et lille lys blinker øverst.
  2. Du bør se Google-logoet vises om et øjeblik, hvilket betyder, at termostaten lukker ned og genstarter.

    Image
    Image
  3. Hvis genstarten lykkes, bør din termostat fungere som forventet. Hvis ikke, skal du muligvis nulstille den til fabriksindstillinger ved at følge trin 8 til 11 i afsnittet ovenfor for at få den til at fungere korrekt.

FAQ

    Hvordan nulstiller jeg tidsplanen for min Nest Thermostat?

    På Nest-termostaten skal du gå til Settings > Reset > Auto-Schedule. Alternativt kan du åbne Nest-appen på din mobilenhed, vælge din Nest-termostat og derefter gå til Settings > Auto-Schedule og trykke på kontakten for at dreje den slukket.

    Hvordan nulstiller jeg pinkoden på min Nest-termostat?

    I Nest-appen på din telefon skal du vælge din termostat og gå til Indstillinger > Lås op for at fjerne pinkoden. Hvis du vil indstille en ny PIN-kode, skal du vælge Lock på indstillingsskærmen.

    Hvordan kan jeg se, om min Nest-termostat er opladet?

    Mens din Nest-termostat oplader, bør det røde lys øverst blinke. Når den holder op med at blinke, er termostaten fuld opladning.

    Hvordan forbinder jeg min Nest-termostat til mit Google Home?

    Åbn Google Assistent-appen, og tryk på dit profil-ikon, og vælg derefter Hjemstyring > Devices> Plus (+ ) > Nest Derfra kan du forbinde din Nest til Google Home. For at styre termostaten skal du bruge kommandoer som "Hey Google, indstil temperaturen til 72 grader" eller "Høj temperaturen med 2 grader."

Anbefalede: