Hvad er et subtweet på Twitter?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et subtweet på Twitter?
Hvad er et subtweet på Twitter?
Anonim

Subtweet er en forkortelse for subliminal tweet. Med andre ord er det et Twitter-indlæg om en person, der faktisk ikke nævner deres @brugernavn eller deres rigtige navn.

Hvorfor subtweet folk?

Subtweeting bruges ofte til at komme med en kommentar om nogen, mens deres identitet holdes vag, så ingen (sandsynligvis) vil finde ud af, hvem du taler om.

Du har muligvis set disse typer indlæg på Facebook og andre sociale netværk. Eksempler omfatter kryptiske statusopdateringer eller billedtekster, hvor plakaten tydeligt retter deres budskab mod nogen uden at navngive personen.

Subtweets bruges ofte til at sige noget negativt om en person. Alligevel kan subtweets også vise beundring for nogen, når du er for genert til at fortælle dem det.

Subtweeting giver folk en måde at udtrykke sig mere ægte på uden at være for åben omkring det.

Image
Image

Tweet vs. Subtweet-eksempel

Hvis du vil have, at nogen skal se dit kritiske tweet, kan du sige:

Jeg syntes ikke @usernames cupcakes var særlig lækre.

Brugeren ville få en notifikation om, at de blev nævnt i dit tweet, og hele verden ville se det.

Hvis du ville gøre det til et subtweet, så den person, du henviser til, ikke får en notifikation, kan du sige:

Der er en fyr, som jeg følger på Twitter, som lige har givet mig en cupcake, og jeg syntes ikke, den smagte særlig godt.

På den måde kan du udtrykke dine følelser uden at starte en konflikt. Hvis dine venner og følgere kan finde ud af, hvem der gav dig cupcaken, kunne det trække dem ind i dramaet og gøre tingene værre, end hvis du bare havde været mere direkte i første omgang.

Vær forsigtig med, hvad du poster på Twitter. Bare fordi du ikke nævner en persons navn, betyder det ikke, at de i sidste ende ikke vil se, hvad du tweeter.

FAQ

    Hvordan redigerer jeg et tweet efter at have offentliggjort det?

    Der er i øjeblikket ingen måde at redigere et tweet på. I stedet skal du gå til din profil, kopiere tweetet og derefter slette det. Indsæt derefter den kopierede tekst i et nyt tweet, lav de ønskede revisioner og udgiv den.

    Hvordan sletter jeg et tweet?

    For at slette et tweet skal du gå til din profil og finde tweetet. Vælg pilen > Delete, > Delete.

    Hvordan citerer jeg et tweet?

    For at citere et tweet skal du gå til tweetet og vælge Retweet > Citat Tweet, skriv en kommentar > Retweet.

    Hvordan deaktiverer jeg min Twitter-konto?

    For at deaktivere en Twitter-konto skal du gå til More > Indstillinger og privatliv > Din konto> Deaktiver din konto. Du kan genaktivere Twitter inden for 30 dage. Derefter slettes din konto.

    Hvordan gør jeg min Twitter privat?

    For at skjule dine tweets fra offentligheden skal du gå til More > Indstillinger og privatliv > Din konto > Kontooplysninger > Beskyttede tweets > Beskyt mine tweets For at forhindre en bestemt person i at når du ser dine tweets, skal du blokere brugere på Twitter.

    Hvad er en tweetstorm?

    A Tweetstorm er en serie af tweets fra én person om et enkelt emne. Tweetstorme karakteriseres ofte som lange og kontroversielle Twitter-tråde.

Anbefalede: