Sådan slipper du flere pins på Google Maps

Indholdsfortegnelse:

Sådan slipper du flere pins på Google Maps
Sådan slipper du flere pins på Google Maps
Anonim

Hvad du skal vide

  • Brug dine steder i Google Maps til at oprette et brugerdefineret kort og sætte flere nåle.
  • Opret et kørselsrutelag ved at vælge en destination og vælge rutevejledningsikonet.
  • Få kørselsvejledning til dine flere nåle ved at åbne trin-for-trin vejledning eller se hver placering i Google Maps.

I denne artikel lærer du, hvordan du sætter flere nåle på Google Maps ved hjælp af din computer, så du kan oprette en rejseplan til flere destinationer.

Sådan fungerer flere pins på Google Maps

Når du indtaster en placering i Google Maps og vælger Directions, viser Google maps to nåle. Den første er din startposition, og den anden er din destination.

For at sætte flere nåle på Google Maps skal du tilpasse dit eget kort ved at bruge indstillingen Opret kort. Dette åbner et brugerdefineret kort, hvor du kan slippe så mange pin-ikoner, som du vil. Du kan oprette en rejseplan for din næste rejse, så du aldrig glemmer de steder, du gerne ville besøge.

Sådan slipper du flere pins på Google Maps

For at begynde at sætte knappenåle, skal du logge ind på din Google-konto på Google Maps og begynde at oprette dit eget tilpassede kort.

  1. For at oprette dit brugerdefinerede kort, hvor du kan sætte flere nåle, skal du vælge Dine steder fra venstre navigationsmenu.

    Image
    Image
  2. I vinduet Dine steder skal du vælge linket Kort øverst for at skifte til din tilpassede kortliste. Rul til bunden af listen, og vælg Create Map for at oprette et nyt brugerdefineret kort.

    Image
    Image
  3. Vælg titlen på dit brugerdefinerede kort. I vinduet Rediger kort skal du skrive navnet på dit kort i feltet Korttitel. Vælg knappen Gem for at afslutte.

    Image
    Image
  4. Den nemmeste måde at slippe en pin på er at bruge søgefeltet. Når du begynder at skrive, kan du vælge den korrekte placering fra rullelisten.

    Image
    Image
  5. Når du har valgt en placering, sætter den din første nål på dit nye brugerdefinerede kort. Området for kortet vil også zoome ind på din første placering.

    Image
    Image
  6. Hvis du vælger knappenålen og trykker på Tilføj til kort, vil du se flere formateringsmuligheder. Dette omfatter ændring af ikonet eller ikonets farve. Du kan også vælge kameraikonet for at tilføje et billede eller en video af placeringen.

    Image
    Image
  7. En anden metode til at sætte en nål på dit kort er at vælge placeringsikonet under søgefeltet. Dette vil ændre din markør til trådkors. Vælg en hvilken som helst placering på kortet, og en ny nål vises der.

    Image
    Image
  8. I pop op-vinduet kan du give denne placering en titel. Vælg Save for at gemme din nye pin på kortet.

    Image
    Image
  9. En tredje metode til at slippe nye nåle er at vælge en eksisterende placering på kortet. Dette åbner et vindue med placeringsoplysningerne. Vælg Føj til kort for at fastgøre dette som et andet sted i din rejseplan.

    Image
    Image
  10. Du kan omarrangere din rejseplanliste ved at vælge en af placeringerne på din liste. Du skal bare vælge placeringen med din mus og trække den op eller ned på listen for at flytte den.

    Image
    Image
  11. Når du er færdig, har du en komplet rejseplan over alle de steder, du planlægger at besøge. Dette brugerdefinerede kort er nyttigt, når du er ude at rejse, fordi du kan se kortet hvor som helst (selv på Google Maps-mobilappen).

Konvertering af dit kort til en kørende rute

Det er nyttigt at navigere til individuelle placeringer, du har fastgjort, men hvad nu hvis du vil udtænke en egentlig kørerute? Du kan også gøre dette på dit brugerdefinerede kort.

  1. Kom i gang med at oprette din kørerute ved at vælge den første af dine destinationer. Når det er valgt, skal du vælge rutevejledningsikonet under søgefeltet.

    Image
    Image
  2. Du vil se et nyt lag vises i venstre rude med Kørsel identificeret under lagets navn. Den placering, du valgte, vises først på din kørerute.

    Image
    Image
  3. I ruteplaceringsfeltet skal du indtaste navnet på den næste destination. Du vil se placeringen opført under navnet på dit placeringslag. Vælg placeringen, og den vises som det næste stop på din kørerute.

    Image
    Image
  4. Når du er færdig med at tilføje alle stop, vil du se din rute skitseret på kortet med en blå linje.

    Image
    Image
  5. Der er to måder, du kan bruge din kørerute på, mens du rejser. Vælg enten de tre prikker til højre for lagets navn og vælg Trin-for-trin-vejledning Du kan bruge disse tekstvejledninger til at køre. Eller, hvis du foretrækker at bruge Google Maps, skal du vælge den placering, du vil køre til næste gang, og vælge Se i Google Maps. Dette vil aktivere normal Google Maps-navigationstilstand for at dirigere dig til denne placering.

FAQ

    Hvordan sætter jeg flere nåle på Google Maps-appen?

    Selv om du ikke kan sætte flere stifter, kan du anbringe stifter på Google Maps til din smartphone én ad gangen ved at indtaste en adresse i søgefeltet eller trykke og holde på skærmen for at slippe en stift manuelt. For at se kort, du har oprettet i en webbrowser i mobilappen, skal du åbne Google Maps på din telefon og trykke på Saved > Maps

    Hvad er det maksimale antal pins, du kan sætte på Google Maps?

    Når du bruger Google Maps til at oprette et brugerdefineret kort, kan du have i alt 10 lag pr. kort og 2.000 nåle eller steder pr. lag.

Anbefalede: