Panasonic annoncerer nyt fordybende højttalersystem

Panasonic annoncerer nyt fordybende højttalersystem
Panasonic annoncerer nyt fordybende højttalersystem
Anonim

Panasonic har annonceret en ny unikt udseende højttaler-headset-kombination, SoundSlayer WIGSS.

Meddelelsen blev offentliggjort på Gamescom 2021, en årlig videospilmesse, der afholdes i Tyskland. Pressemeddelelsen afslørede, at højttaleren blev lavet i samarbejde med lydteamet fra det anmelderroste MMORPG Final Fantasy XIV Online videospil.

Image
Image

SoundSlayer WIGSS sidder komfortabelt oven på en brugers skuldre. Den har fire-kanals fuld-range højttalere til at levere højkvalitets surroundlyd. Dette lydsystem har original behandlingsteknologi til at skabe et realistisk akustisk felt for at få spillere til at føle, at de er med i spillet. Specifikke lyde, såsom fodtrin og skud, placeres nøjagtigt i den rigtige retning for at tilføje fordybelsen.

The SoundSlayer WIGSS har tre spillydtilstande, der blev skabt gennem partnerskabet med Final Fantasy XIV Online-lydteamet. "Role-Play Game"-tilstand skaber en følelse af dyb fordybelse, så spillere kan føle, at de er inde i Final Fantasy-verdenen.

"Voice"-tilstand forbedrer stemmer og anbefales til dialogtunge spil. "First-Person Shooter"-tilstand giver "nøjagtig lydplacering", så brugerne kan høre mere subtile lyde, og hvilken retning skud kommer fra for at give spillerne en fordel.

De sidste to tilstande er "Music" og "Cinema", og som navnene antyder, giver brugerne mulighed for at nyde realistisk lyd uden for videospil.

Image
Image

SoundSlayer WIGSS kommer med en støj- og ekko-annullerende dobbeltmikrofon, så spillere kan chatte uden afbrydelse af surroundlyden.

Enhedens prispunkt og udgivelsesdato er endnu ikke blevet delt.

Anbefalede: