Sådan slår du Google Assistant fra

Indholdsfortegnelse:

Sådan slår du Google Assistant fra
Sådan slår du Google Assistant fra
Anonim

Hvad du skal vide

  • Android: Settings > Google > Kontotjenester > Søg, assistent og stemme > Google Assistant. Tryk på Telefon. Slå Google Assistant fra.
  • iOS: Gå til Settings > Google Assistant > Microphone, og skub kontakten til Fra.

Denne artikel forklarer, hvordan du deaktiverer Google Assistant, også kendt som OK Google, på din Android- eller iOS-telefon. Den forklarer også, hvordan du deaktiverer Google Assistant på et smartwatch. Instruktionerne i denne artikel gælder for Android version 10 og nyere og iOS 14 til iOS 11.

Sluk OK Google på en Android-telefon

Hvis du vil slå OK Google fra på din smartphone eller tablet, skal du følge nedenstående trin:

  1. Åbn din telefons Settings-app.
  2. Vælg Google > Kontotjenester > Søg, assistent og stemme.

    Image
    Image
  3. Tryk på Google Assistant. Vælg fanen Assistant, og rul derefter ned til sektionen Assistent-enheder, og tryk på Phone.
  4. Tryk på skyderen Google Assistant for at slå den fra.

    Image
    Image

Sluk OK Google på et Android Smartwatch

For at slå Google Assistant fra på dit Android-ur skal du trykke på Settings tandhjulsikonet og vælge Personalization. Derfra skal du slå OK Google Detection fra.

Sluk OK Google på iOS

Hvis du bruger Google Assistant-appen på en iOS-enhed, skal du få den til at stoppe med at lytte efter dine verbale kommandoer ved at slukke for mikrofonen. Gå til Settings > Google Assistant > Microphone, og skub kontakten til Off.

Denne metode deaktiverer ikke Google Assistant fuldstændigt. Du kan stadig skrive dine anmodninger.

En anden måde at slå OK Google fra på iOS er at slette appen. Dette fungerer på samme måde, som det gør for alle andre iOS-apps. Tryk ned på appens ikon på startskærmen, vent på, at den begynder at vrikke, og tryk derefter på X i hjørnet, eller tryk og vælg Remove App, afhængigt af din iOS-version.

Anbefalede: