Amazon IMDb TV-streamingtjeneste er nu på Android og iOS

Amazon IMDb TV-streamingtjeneste er nu på Android og iOS
Amazon IMDb TV-streamingtjeneste er nu på Android og iOS
Anonim

Amazons annonceunderstøttede gratis streamingtjeneste, IMDb TV, har været tilgængelig på webbrowsere og tv-streamingenheder i et stykke tid, men har nu også officielle mobilapps.

Det har taget lidt tid, men nu kan du se IMDb-tv på din smartphone takket være Amazons nye Android- og iOS-apps. Tjenesten, som Variety påpeger, debuterede tilbage i 2019 som Freedive, lancerede appen til at understøtte streamingenheder som Roku og Chromecast netop i år.

Image
Image

Hvorfor appen ikke også blev lanceret på mobilen på det tidspunkt er ikke klart, men det vigtige er, at den er her nu.

IMDb TV fungerer som en gratis film- og tv-streamingtjeneste med annonceunderstøttelse og gør krav på tusindvis af tilgængelige titler i dets regelmæssigt opdaterede bibliotek. Du kan finde populære programmer som Madmen og Lost, eller se nogle originaler fra Amazon. Det hele er gratis, så længe du ikke har noget imod at se videoannoncer.

Brugersvaret har indtil videre været ret positivt, med overordnede meget positive vurderinger for begge apps. Nogle brugere har dog bemærket, at Amazon Prime-medlemmer ikke er fritaget for at skulle se annoncer, mens de streamer.

Image
Image

Flere andre brugere har også påpeget, at der i det mindste i øjeblikket ikke ser ud til at være en ordentlig søgefunktion - ikke ideel, hvis du leder efter et specifikt show eller en bestemt film.

Det er sandsynligt, at Amazon vil slå disse buler ud i fremtiden, men i mellemtiden kan du stadig downloade appen, oprette en konto og begynde at streame uden omkostninger.

Anbefalede: