Sådan dæmper du dig selv i klubhuset

Indholdsfortegnelse:

Sådan dæmper du dig selv i klubhuset
Sådan dæmper du dig selv i klubhuset
Anonim

Hvad du skal vide

  • Når du tilmelder dig et eksisterende rum i klubhuset, er du en lytter og er slået fra som standard.
  • Hvis du er en lytter og vil slå lyden til for dig selv, så ræk hånden op for at tale. Moderatoren kan derefter slå dig til, hvis de vælger det.
  • Hvis du er moderator eller højttaler, kan du slå lyden fra og til ved at trykke på mikrofonikonet.

Denne artikel forklarer, hvordan du slår lyden fra og til i Clubhouse-appen til iOS og Android. Din evne til at tale i et klubhus afhænger af din rolle, og om nogen inviterer dig til at tale.

Om muting, ophævelse af lyden og klubhusroller

Clubhouse er en audio-social app, så det er klart, at du vil lytte til andre brugeres tale. Men hvad hvis du har noget værdifuldt at tilføje til samtalen? Din evne til at tale i et af de klubhuslokaler, du deltager i, afhænger af din rolle. Så lad os gennemgå disse roller kort for at komme i gang.

Moderator: Når du starter et klubhusrum, er du moderator. Du er den, der taler og kan tilføje, fjerne og slå lyden fra for andre i rummet. Hvis du er moderator, kan du selv slå lyden fra og til.

Du kan starte et rum, der er åbent for alle, dem du følger, eller personer du vælger.

Speaker: Moderatoren og den første bruger, der går ind på scenen i et rum, er automatisk højttalere. Hvis du er en højttaler, kan du selv slå lyden fra og til.

Listener: Hvis du tilmelder dig et igangværende klubhusrum, er du en lytter. Din mikrofon er som standard slået fra. Hvis du ønsker at tale, kan du løfte hånden med ikonet i bunden. Hvis du bliver inviteret til at tale, bliver du taler og kan selv slå lyden fra og til.

Image
Image

Sådan slår du lyden fra og til i klubhuset

Nu hvor du ved, hvordan det at tale i et rum fungerer i klubhuset, er det nemt at slå lyden fra og til, når det er nødvendigt.

  1. Hvis du er moderator eller taler, skal du slå lyden fra ved at trykke på mikrofon-ikonet nederst til højre.
  2. Dette ikon vil derefter vise en rød linje gennem det. Dette er din indikator på, at du er slået fra.
  3. For at slå lyden til for dig selv skal du trykke på mikrofon-ikonet en gang til. Dette fjerner den røde linje, og du er klar til at tale igen.

    Image
    Image

Hvis du ser mikrofonikonet med en rød streg igennem på en persons profilikon i et rum, slås lyden fra.

Følg klubhusetiketten

Før du taler i appen, er det godt at gennemgå retningslinjerne for klubhusets fællesskab. Korrekt etikette fra brugere i en social app er vigtig for dens succes. Du kan gennemgå dette dokument i Clubhouse-appen eller online.

I Clubhouse-appen skal du trykke på dit profil-ikon øverst til højre og derefter på gear-ikonet. Vælg Retningslinjer for fællesskab.

For at læse klubhusets fællesskabsretningslinjer online, besøg klubhusets hjemmeside og vælg Guidelines nederst.

Anbefalede: