Sådan ser du Wimbledon-livestreamen

Indholdsfortegnelse:

Sådan ser du Wimbledon-livestreamen
Sådan ser du Wimbledon-livestreamen
Anonim

ESPN har udsendelsesrettighederne til Wimbledon Championships, så kabel- og satellitabonnenter kan se Wimbledon-livestreamen gennem den officielle WatchESPN-side.

Alle andre kan se Wimbledon livestream gennem online streamingtjenester såsom Sling TV. For at se denne livestream behøver du kun en højhastighedsinternetforbindelse, en enhed såsom en smartphone eller en bærbar computer og den rigtige tv-streamingapp.

2023 Tidsplanoversigt

1. runde: 26. juni

2. runde: TBA

3. runde: TBA

4. runde: TBA

Kvartfinaler: TBA

semifinaler: TBA

Finaler: 9. juli

Location: Center Court ved The Championships, Wimbledon, London

Stream: ESPN

Hvad er WatchESPN?

Kabel- og satellit-tv-abonnenter kan se Wimbledon på ESPN og ESPN2, men hvad nu hvis du ikke vil sidde foran dit fjernsyn i to hele uger i juli?

WatchESPN er en streamingtjeneste, der er tilgængelig for kabelabonnenter, og du kan bruge den til at se Wimbledon-livestreamen på din computer, telefon, tablet eller endda spillekonsol. De eneste krav er en højhastigheds internetforbindelse, og dit kabelabonnement skal omfatte ESPN og ESPN2.

Sådan ser du Wimbledon gennem WatchESPN

Sådan ser du Wimbledon-livestreamen gennem WatchESPN:

  1. Naviger til WatchESPN.com, når Wimbledon-mesterskabet er i luften. Find spilleren mærket Wimbledon, og klik på play-knappen.

    Image
    Image

    Hvis du ser din kabel- eller satellitudbyders logo i øverste højre hjørne af siden, behøver du muligvis ikke logge ind. Klik på Wimbledon-afspilleren, og live video vil begynde at spille med det samme, hvis du var logget ind automatisk.

  2. Vælg din kabel- eller satellitudbyder.

    Image
    Image
  3. Log ind på din kabel- eller satellitkonto, og klik på Log ind, Log ind eller Fortsæt.

    Image
    Image

    Den login-side, du ser, vil variere afhængigt af din udbyder, men du skal altid indtaste din kabel- eller satellitkonto-e-mail og adgangskode for at logge ind.

  4. Hvis Wimbledon-livestream-videoen ikke åbner automatisk, skal du vende tilbage til WatchESPN.com og klikke på play-knappen igen.

    WatchESPN-webstedet fungerer på Windows-, macOS- og Linux-computere og bærbare computere, så længe du bruger en webbrowser som Chrome eller Firefox, der understøtter streaming. Du behøver ikke at downloade en app, for du kan se livestreamen direkte på hjemmesiden.

Streamingtjenestemuligheden

Kabelklippere er ikke i stand til at bruge WatchESPN, men det betyder ikke, at du er afskåret fra Wimbledon-livestreamen, hvis du ikke betaler for kabel. I stedet for at bruge et kabelabonnement kan ledningsklippere se alt det samme gennem enhver tv-streamingtjeneste, der inkluderer ESPN og ESPN2.

Streamingtjenester giver adgang til de samme live-tv-kanaler, som du norm alt ville se via et kabel- eller satellitabonnement. I stedet for at bruge en kabelforbindelse eller parabol, streamer du livevideoen over en højhastigheds internetforbindelse. Disse tjenester tilbyder typisk flere muligheder og koster mindre end traditionelt kabel-tv.

Da hele Wimbledon-turneringen udsendes på ESPN og ESPN2, er det vigtigt at vælge en tjeneste, der inkluderer adgang til begge disse ESPN-kanaler. De fleste streamingtjenester inkluderer ESPN, men nogle få populære tjenester har det ikke.

Streamingtjenester til at se Wimbledon-livestreamen

Dette er de mest populære streamingtjenester, der giver dig adgang til Wimbledon-livestreamen:

Sling TV: ESPN og ESPN2 er begge inkluderet i det overkommelige Sling Orange-abonnement. Andre tjenester opkræver mere og tilbyder flere kanaler, men dette er et godt valg, hvis du kun interesserer dig for Wimbledon

  • YouTube TV: Denne tjeneste inkluderer både ESPN og ESPN2 med basisplanen.
  • Hulu med Live TV: Denne tjeneste giver adgang til ESPN og ESPN2, og der er ingen forvirrende planer eller tilføjelser at håndtere.

DirecTV Now: ESPN og ESPN2 er begge inkluderet i alle abonnementer

Alle disse tjenester giver en form for gratis prøveperiode, så vælg din favorit, og du kan begynde at se Wimbledon-livestreamen gratis.

Wimbledon på mobil, streamingenheder og konsoller

WatchESPN-webstedet er designet til at fungere med bærbare og stationære computere, så det virker muligvis ikke på din mobile enhed. Hvis du vil se Wimbledon-livestreamen på din telefon, tablet eller en streamingenhed som Roku eller Apple TV, skal du downloade ESPN-appen på din enhed.

Denne mulighed er kun tilgængelig, hvis du har et kabel- eller satellitabonnement. ESPN-appen giver dig kun mulighed for at streame live-begivenheder som Wimbledon-mesterskaberne, hvis du abonnerer på kabel- eller satellit-tv. Hvis du ikke gør det, så har streamingtjenesterne i det foregående afsnit også apps.

Her er de apps, du skal bruge for at se Wimbledon-livestreamen gennem WatchESPN:

  • Android: ESPN
  • iOS: ESPN
  • Amazon-enheder: ESPN
  • Roku: ESPN
  • PS4: ESPN
  • Xbox One: ESPN

Anbefalede: