Sådan bruger du et kamera som et webkamera

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du et kamera som et webkamera
Sådan bruger du et kamera som et webkamera
Anonim

Hvad du skal vide

  • Brug webcam-softwaren fra din kameraproducent, hvis dit kamera har en USB-udgang.
  • Brug en HDMI til USB-optagelsesenhed, hvis dit kamera giver en ren HDMI-videoudgang og mangler webcam-software.
  • Peg og skyd, og de fleste DSLR- og actionkameraer kan bruges som webcams.

Denne artikel forklarer, hvordan man bruger et kamera som webcam, inklusive instruktioner til kameraer med en USB-forbindelse og webcam-software og brug af HDMI-udgangen på dit kamera med en optageenhed.

Eksemplerne i denne artikel bruger specifikt en Canon Eos Rebel T6, Canons webcam-software og en HDMI-optagelsesenhed med åben broadcaster-software (OBS).

Kan jeg bruge et norm alt kamera som et webcam?

Du kan bruge et standard digitalkamera som et webcam, men ikke alle kameraer er egnede til denne brug. For at bruge et kamera som webkamera skal det enten have en USB-port og webcam-software fra kameraets producent eller en HDMI-port, der udsender ren video uden nogen skærmelementer (OSD).

Hvis dit kamera passer til en af disse kategorier, så kan du bruge det som et webcam. Nogle kameraer har både en USB-port og en HDMI-udgang, som giver dig mulighed for at vælge den udgangsmetode, du vil bruge.

Kameraer uden disse udgange, den nødvendige webcam-software eller HDMI-udgangen, der inkluderer OSD-elementer, vil ikke være egnet til brug som webcam.

Nødvendigt udstyr til brug af et kamera som et webkamera

For at bruge et kamera som webcam, skal du bruge noget udstyr og software. De specifikke elementer, du skal bruge for at samle, vil variere afhængigt af, om du bruger en USB-forbindelse eller HDMI-forbindelse til at udsende video.

Her er de ting, du skal bruge, hvis du vil bruge et kamera som webcam:

  • Monter eller stativ: Det bedste monterings- eller stativ til at bruge dit kamera som webcam afhænger af din specifikke opsætning. Det kan være en god ide at tage et lille stativ, som du kan sætte på dit skrivebord, en monopod, der klemmes fast på dit skrivebord, eller en anden holder, der placerer dit kamera korrekt til brug som webcam.
  • Strømkilde: Du kan bare køre dit kamera på batteristrøm, men det tømmes sandsynligvis meget hurtigt, da batteriet ikke er designet til at tage kontinuerlige videoer over lange perioder. Hvis dit kamera ikke har en kabelbaseret strømindgangsmulighed, skal du tjekke, om der er et dummy-batteri tilgængeligt, så du kan tilslutte dit kamera til strøm.
  • Capture device: Hvis du bruger HDMI-udgangen på dit kamera, skal du bruge en optageenhed for at forbinde dit kamera til din computer. Se efter en HDMI-optagelsesenhed, der forbindes til din computer via USB og er designet til live video.
  • Software: Hvis du bruger USB-forbindelsen på dit kamera, skal du kontakte kameraproducenten for at få deres webcam-software. Hvis du bruger en optagelsesenhed, kan du enten bruge din optagelsesenhed som videoinput til din videokonferenceapp eller optage videoen i streamingsoftware som OBS.

Sådan bruger du et DSLR som et webkamera ved hjælp af webcam-software

Hvis du vil bruge dit kamera som et webcam, er den første ting, du skal gøre, at tjekke, om det har en USB-udgangsport, og om producenten leverer webcam-software. Softwaren blev muligvis leveret sammen med kameraet, da du købte det, eller du kan muligvis downloade det fra producentens websted.

Først, prøv at søge på producentens websted eller søg på internettet efter "(din kameramodel) webcam-software." Hvis du finder webcam-software fra producenten, kan du downloade det, installere det og slutte dit kamera til din computer via USB, mens softwaren kører.

Med producentens webcam-software kørende, og dit kamera tilsluttet via USB, bør din computer genkende kameraet som en optageenhed. Du kan derefter åbne din videokonferenceapp eller streamingsoftware og vælge dit kamera som videoinput.

Hvis din kameraproducent ikke leverer webcam-software, og der ikke er nogen tredjepartsløsninger, kan du ikke bruge kameraet som et USB-webcam.

Den specifikke proces med at sætte et norm alt kamera op som et webcam er forskellig fra producent til producent, men du vil gennemgå de samme generelle trin. Her er et eksempel med en Canon Eos Rebel T6:

  1. Download og installer webcam-softwaren til dit kamera.

    Hvis webcam-softwareinstallationsprogrammet instruerer dig i at genstarte din computer, skal du sørge for at gøre det, før du fortsætter.

    Image
    Image
  2. Tilslut dit kamera til din computer via USB.

    Image
    Image
  3. Indstil dit kamera til videotilstand, og tænd derefter dit kamera.

    Image
    Image
  4. Åbn din videokonferenceapp eller streamingsoftware, og naviger derefter til indstillingerne for videoinput.

    Image
    Image
  5. Vælg dit kamera fra listen over kilder. Dit kamera fungerer nu som et webcam.

    Image
    Image

Sådan bruger du et norm alt kamera som et webkamera ved hjælp af HDMI

Hvis dit kamera ikke har webcam-software eller en USB-dataport, men har en HDMI-port, der udsender ren video, skal du bruge en optageenhed. Optagelsesenheder tager en videoinput via HDMI og sender data til en computer via USB. Videoen, der kommer gennem optagelsesenheden, kan derefter bruges i stedet for et webcam, sendes til streamingsoftware eller optages.

Sådan bruger du et DSLR som webcam med en optagelsesenhed:

  1. Sæt et HDMI-kabel i dit kamera.

    Image
    Image
  2. Tilslut HDMI-kablet til din optageenhed.

    Image
    Image
  3. Slut optagelsesenheden til en USB-port på din computer.

    Image
    Image
  4. Indstil dit kamera til videotilstand, og tænd dit kamera.

    Image
    Image

    paste

  5. Åbn din streamingsoftware eller videokonferenceapp, og vælg derefter USB-video som din videokilde. Dit kamera fungerer nu som et webcam.

    Image
    Image

FAQ

    Hvilke digitale kameraer kan bruges som webcams?

    De fleste digitale kameraer, der har en videotilstand og en USB-port, kan fungere som et webcam. Nogle modeller, såsom Fujifilm X-A7, integreres med programmer som Zoom og Skype, så du behøver ikke bruge yderligere software.

    Kan du bruge et webcam som sikkerhedskamera?

    Ja. Takket være software som iSpy kan webcams fungere som sikkerhedskameraer. Derfor kan du bruge dit digitale kamera som et sikkerhedswebcam.

    Kan jeg bruge min telefons kamera som webcam?

    Ja. Du kan bruge din Android-telefon som webkamera til pc. Du kan også bruge din iPhone som webcam.

Anbefalede: