Sådan får du dit iPhone-tastatur til at vibrere

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du dit iPhone-tastatur til at vibrere
Sådan får du dit iPhone-tastatur til at vibrere
Anonim

Hvad du skal vide

  • Få Gboard. Gå til Indstillinger > General > Keyboard > Keyboards > Tilføj nyt tastatur > Gboard > Gboard > Allow Full Access.
  • Åbn Gboard-appen, og tryk på Tastaturindstillinger > Aktiver haptisk feedback ved tastetryk.
  • Når du bruger tastaturet i en app, skal du trykke på globe-ikonet nederst til venstre for at vælge Gboard og begynde at skrive med vibration.

Denne artikel indeholder instruktioner i, hvordan man får et tastatur til at vibrere via haptisk feedback på en iPhone.

Hvad er en Haptic på iPhone?

Når du skriver på din iPhones tastatur, hører du muligvis en kliklyd, når du trykker på hver tast. Dette kaldes haptisk feedback.

Haptics er de berøringsbaserede svar, din enhed leverer, når du interagerer med skærmen. For eksempel kan du føle, at din iPhone vibrerer, når du trykker og holder på et billede for at åbne det.

Mange mennesker kan lide den vibrationseffekt, de får ved at trykke på taster på deres enheds tastatur, men dette er for det meste kun tilgængeligt for Android-brugere. Der er i øjeblikket ingen indbygget funktion til at aktivere det på iPhone.

Bundlinje

En løsning er at installere et tredjepartstastatur for at erstatte standard iOS-tastaturet. Der er et par stykker at vælge imellem, men Gboard fra Google er et godt valg på grund af sit gode ry og for at være en af de få, der tilbyder denne funktion gratis.

Sådan aktiverer du tastaturvibration på din iPhone

Bemærk

Da den seneste iOS-version i øjeblikket ikke understøtter haptisk vibration til tastaturet, bliver du nødt til at bruge et tredjepartstastatur, der understøtter denne funktion. Vi anbefaler Googles Gboard.

  1. Download Gboard iOS-appen til din enhed.
  2. Åbn dine enhedsindstillinger, og tryk på Generelt.
  3. Rul ned, og tryk på Keyboard.
  4. Tryk på Keyboards.

    Image
    Image
  5. Tryk Tilføj nyt tastatur.
  6. Tryk Gboard.
  7. Tryk på Gboard igen.

    Image
    Image
  8. Tryk Tillad fuld adgang > Allow.
  9. Åbn Gboard-appen, og tryk på Tastaturindstillinger.
  10. Rul ned og tryk på knappen ved siden af Aktiver haptisk feedback ved tastetryk, så den bliver blå. Det burde være den eneste standardindstilling, der er slået fra.

    Image
    Image
  11. Du kan nu teste tastaturvibrationen ved at åbne en hvilken som helst app, der bruger tastaturet (f.eks. Noter eller Beskeder). Tryk og hold globe-ikonet nederst til venstre på tastaturet for at vælge Gboard Prøv at skrive noget for at mærke din enhed vibrere, mens du trykker på hver tast.

    Image
    Image

    Tip

    Du kan vende tilbage til at bruge standard iOS-tastaturet uden at slette din Gboard-app. Tryk og hold nede på globe-ikonet nederst til venstre på tastaturet, og vælg Dit sprog (dit land).

Hvordan slår jeg Vibrer, når jeg rører ved min iPhone?

For at slå vibrationseffekten fra på din iPhone skal du gå til din enhedsindstillinger og trykke på Accessibility > Touch og trykke påVibration , så knappen skifter fra blå til grå. Dette deaktiverer alle vibrationer på din iPhone.

Hvordan ændrer jeg vibrationsintensiteten på min iPhone?

Du kan ændre den tid, det tager for din iPhone at afgive en vibrationsreaktion, men du kan ikke ændre intensiteten af vibrationen. Fra dine enhedsindstillinger skal du trykke på Accessibility > Touch > 3D Touch eller Haptic Touch >, og vælg derefter Fast eller Slow Du kan teste berøringsvarigheden ved at trykke og holde på billedet vist under Hurtig og Langsom indstillinger.

FAQ

    Hvordan ændrer jeg tastaturet på en iPhone?

    For at tilføje eller ændre et tastatur skal du gå til Settings > General > Keyboard, tryk på Tilføj nyt tastatur, og vælg derefter et tastatur fra listen. For at fjerne et tastatur skal du trykke på Rediger og derefter trykke på minustegnet For at skifte til et andet tastatur, mens du skriver, skal du trykke og holdenede smiley- ikonet eller globen , afhængigt af hvad du ser, og tryk derefter på et andet tastatur.

    Hvordan ændrer jeg tastaturfarven på min iPhone?

    Du har et par muligheder, hvis du vil ændre din iPhones tastaturudseende. Du kan skifte din iPhone til mørk tilstand for at ændre dit tastatur til mørkegrå med hvide bogstaver. For at gøre dette skal du gå til kontrolpanelet, trykke og holde på lysstyrkeindikatoren og derefter trykke på Mørk tilstand (Vær opmærksom på, at nogle apps vil t understøtter tastaturfarveændringen.) Installation af en tredjepartsapp, såsom Gboard (nævnt ovenfor), vil også give dig mulighed for at tilpasse dit tastaturs farve.

    Hvordan gør jeg tastaturet større på en iPhone?

    Mens Apple ikke har en officiel måde at aktivere et større tastatur på, er der nogle løsninger. Først kan du aktivere Display Zoom. Gå til Indstillinger > Skærm og lysstyrke > Vis Vælg Zoomet, og tryk derefter på Set > Brug Zoomed Alt på din skærm vil blive forstørret, inklusive iPhone-tastaturet. En anden mulighed er at installere et tredjepartstastatur, såsom ReBoard, med mulighed for at opskalere tastaturstørrelsen.

Anbefalede: