Hvad er Google Instant Apps, og hvordan fungerer de?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Google Instant Apps, og hvordan fungerer de?
Hvad er Google Instant Apps, og hvordan fungerer de?
Anonim

Google Instant-apps (også kaldet Google Play eller Android Instant-apps) er et praktisk alternativ til at downloade og installere en app, så du kan bruge dele af den, selvom den i øjeblikket ikke er installeret på din smartphone eller tablet.

Bundlinje

Udviklere inkluderer Android Instant i deres apps, så brugere kan få vist en slanket version, før de beslutter sig for, om de vil downloade og installere den fulde app. Dette tilbud kan komme i form af en Prøv nu-knap på appens Google Play Butik-side, et banner på et websted, et link i en e-mail eller en alternativ leveringsmetode, såsom en scanbar QR-kode.

Hvordan virker instant-apps?

Så snart en instant-app er valgt, sender Google Play automatisk kun de filer, der er nødvendige for at køre de respektive funktioner til din enhed og starter appen med det samme. Ingen downloads, ingen installationsprogrammer og, vigtigst af alt, ingen ventetid.

Sådan aktiverer du Instant Apps på din Android-enhed

For at drage fordel af Google Play Instant skal du først sikre dig, at funktionen er aktiveret på din smartphone eller tablet.

  1. Åbn Google Play Butik fra din enheds startskærm.
  2. I Google Play app-grænsefladen skal du trykke på dit profilbillede i øverste højre hjørne.

  3. Når rullemenuen vises, skal du trykke på Indstillinger.

    Image
    Image
  4. Udvid afsnittet Brugerkontroller.
  5. Tryk Google Play Instant.
  6. Tryk på Opgrader weblinks, så den bliver grøn, hvilket betyder, at denne indstilling nu er aktiv.

    Image
    Image

    Trykning af specifikke Google Play-brandede links vil stadig lancere instant-apps, når det er relevant, selvom indstillingen Opgrader weblinks er deaktiveret.

Sådan fjerner du data fra Google Instant Apps

Selv om instant-apps ikke er fuldgyldige versioner og faktisk ikke er installeret på din smartphone eller tablet, gemmer de i mange tilfælde stadig data, mens du bruger dem. Disse data kan fjernes ved at følge nedenstående trin.

  1. Åbn Indstillinger, rul derefter ned og tryk på Apps.
  2. Der vises en liste over apps, der indeholder dem, der er installeret på din enhed, såvel som Instant Apps, der har været brugt tidligere. Tryk på navnet på den pågældende instant-app.
  3. Et væld af oplysninger om Instant-appen viser, inklusive hvor meget lagerplads og hukommelse den bruger, samt batteri- og mobildataforbrug. For at rydde alle data, der i øjeblikket er gemt af denne app, skal du trykke på Ryd app og følge vejledningen på skærmen.

    Image
    Image
  4. Du kan også se eller ændre de tilladelser, der i øjeblikket er givet til denne Instant-app, i afsnittet med appindstillinger, samt kontrollere, hvilke webadresser der understøttes af appen.

    Hvis du ønsker at installere den fulde version af en Google Instant App, kan det også opnås gennem denne App info-grænseflade. Bare tryk på Install.

Anbefalede: