Sådan justerer du iPad'ens lysstyrke

Indholdsfortegnelse:

Sådan justerer du iPad'ens lysstyrke
Sådan justerer du iPad'ens lysstyrke
Anonim

Ipaden indeholder en funktion til automatisk lysstyrke. Denne funktion ændrer iPad'ens skærm baseret på det omgivende lys. Nogle gange er dette ikke nok til at få skærmen helt rigtig. Her er nogle måder at justere lysstyrken på din iPads skærm på.

Disse instruktioner gælder for iPadOS 14, iPadOS 13 og iOS 12 til iOS 10.

Sådan justeres lysstyrken i kontrolcenteret

iPad Control Center er en praktisk måde at justere flere indstillinger på, uanset hvilken app du har åben. Sådan bruger du det:

  1. Åbn Kontrolcenter ved at glide fingeren ned fra øverste højre hjørne af skærmen.

    Image
    Image
  2. Lysstyrkekontrollerne er en af de to lodrette skydere sammen med lydstyrkekontrollen. Flyt skyderen op og ned for at justere lysstyrken.

    Justering af lysstyrkeindstillingen på din iPad er en måde at spare på batteriet. Det giver dig mulighed for at bruge tabletten i længere tid, før den skal oplades.

    Image
    Image
  3. Tryk på knappen Hjem, eller tryk et vilkårligt sted på skærmen for at lukke Kontrolcenter.

Sådan justeres lysstyrken i indstillinger

Du kan også justere iPad'ens lysstyrke gennem appen Indstillinger. Sådan gør du:

  1. Åbn appen Indstillinger.

    Image
    Image
  2. Tryk på Skærm og lysstyrke fra kolonnen til venstre.

    Image
    Image
  3. Træk skyderen Brightness til venstre og højre for at justere lysstyrken.

    Du ønsker måske at justere lysstyrken for at kompensere for blænding, når du bruger din iPad udendørs, eller for at tone den ned, når du læser om natten.

    Image
    Image
  4. Juster andre indstillinger, såsom Natskift, Tekststørrelse og Fed tekst.

Sådan bruges natskift

Indstillingen Display & Brightness giver adgang til Night Shift-funktionen. Mens Night Shift er aktiveret, skifter iPad'ens farvespektrum for at begrænse blåt lys for at hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn efter brug af din iPad.

Vælg Night Shift fra indstillingerne Skærm og lysstyrke for at tilpasse funktionen. Tryk på Fra/Til for at angive tidspunkter, hvor Night Shift vil være aktiv. Vælg Solnedgang til solopgang for at gøre det automatisk. Juster Farvetemperatur-skyderen i bunden for at styre temperaturen på lyset, når Night Shift er slået til.

Image
Image

Sådan justeres tekststørrelse og fed tekst

Tekststørrelse-indstillingen justerer størrelsen på teksten, når en app bruger Dynamic Type. Det gør typen større eller mindre for at kompensere for nedsat syn. Aktivering af fed tekst får den mest almindelige tekst til at blive fed, hvilket gør det nemmere at læse.

Ikke alle apps bruger Dynamic Type.

Sådan slår du True Tone til og fra

Hvis du har en nyere iPad-model, såsom 9,7-tommer iPad Pro, kan du muligvis se muligheden for at slå True Tone til eller fra. True Tone er en ny teknologi, der efterligner opførselen af naturligt lys på objekter ved at registrere omgivende lys og justere iPad-skærmen, så den matcher det.

I det virkelige liv kan et stykke papir variere fra meget hvidt under det kunstige lys fra en pære til lidt gult under solen. True Tone forsøger at efterligne dette for iPad-skærmen.

Anbefalede: