Sådan får du Fortnite på Xbox One

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du Fortnite på Xbox One
Sådan får du Fortnite på Xbox One
Anonim

Fortnite er et gratis Xbox One-spil, hvilket betyder, at du ikke behøver at bruge penge på grundspillet for at spille. Der kræves dog en internetforbindelse for at starte og fuldføre downloadingen og for at spille spillets populære Battle Royale-tilstand, som er helt online.

Sådan downloader du Fortnite på Xbox One

Fortnite-videospillet er en rent digital titel, hvilket betyder, at du skal downloade det fuldt ud fra Xbox Ones online butiksfacade. Og da det er helt gratis at downloade og spille, behøver du ikke indtaste betalingsoplysninger eller personlige oplysninger under downloadprocessen.

Image
Image

Mens det er muligt at købe Fortnite i butikkerne, får du blot en plastiketui med en kode indeni. Du skal derefter indløse denne kode på din Xbox One og downloade den. Der er ingen ordentlig diskversion af spillet på nogen konsol.

  1. Tænd for din Xbox One-konsol. Sørg for, at den er forbundet til internettet, og at du er logget ind på din Xbox-netværkskonto.

    Image
    Image

    Du kan tjekke din konto ved at se på Gamerpic i øverste venstre hjørne af skærmen. Hvis din konsol er offline, vil du blive fort alt som sådan via en besked på dit betjeningspanel.

  2. Tryk på RB på din controller for at navigere til fanen Store på Xbox One-dashboardet.

    Image
    Image
  3. Fremhæv Søg, og tryk på A.

    Image
    Image

    Hvis Fortnite-spillet er vist på forsiden af fanen Store, kan du fremhæve det i stedet og derefter trykke på A.

  4. Indtast " Fortnite" i søgefeltet, og tryk på Menu-knappen.

    Image
    Image

    Menu-knappen er den lille sorte knap på Xbox-controlleren med de tre vandrette linjer på.

  5. Fremhæv Fortnite, og tryk på A. Det burde ikke have nogen pris under sig.

    Image
    Image

    Du vil blive vist en række Fortnite-pakker og indhold, der kan downloades, i dine søgeresultater. Sørg for, at du ikke vælger disse. Derudover opdateres Fortnites omslagsbilleder meget regelmæssigt, så at gå helt væk fra billedet kan resultere i, at du vælger det forkerte produkt.

  6. Fremhæv , og tryk på A.

    Image
    Image

    Hvis du tidligere har downloadet Fortnite, vil knappen sige "Installer" i stedet.

  7. Fortnite-downloaden begynder. Du kan følge dens fremskridt ved at trykke på den lysende Xbox-logo-knap på din controller.

Sådan spiller du Fortnite på Xbox One

Når Fortnite-downloaden er færdig, modtager du en notifikation på din Xbox One-konsol.

Før du spiller, skal du oprette en Epic Games-konto og forbinde den til din Xbox/Microsoft-konto.

En Epic Games-konto er påkrævet for at spille Fortnite, da det gemmer al spilfremskridt og er det, der gør krydsspil og krydslagring mellem Nintendo Switch, PS4, pc og mobilversioner af Fortnite muligt.

Hvis du allerede har konfigureret din Epic Games-konto, kan du åbne Fortnite-spillet på Xbox One fra skærmen Mine spil og apps og begynde at spille. Hvis du ikke har det, skal du først oprette en konto og linke den til din Xbox One.

Opret en Epic Games-konto

Gå til EpicGames.com og vælg Log ind i øverste højre hjørne af skærmen for at oprette en gratis konto. Dette kan gøres i enhver webbrowser såsom Edge, Brave eller Chrome på din computer. Enhver alternativ webbrowser kan også bruges.

Link dine episke spil og Xbox-konti

Log ind på din Epic Games-konto på det officielle websted, og vælg Connected Accounts fra menuen til venstre på din kontoside. Under Xbox skal du vælge Connect.

Når din Epic Games-konto er blevet oprettet og knyttet til din Xbox-konto, kan du starte Fortnite på din Xbox One. Fordi dine konti allerede er blevet linket via hjemmesiden, vil spillet automatisk forbinde dig og vil ikke kræve nogen login-oplysninger.

Anbefalede: