Sådan bogmærker du på en iPad

Indholdsfortegnelse:

Sådan bogmærker du på en iPad
Sådan bogmærker du på en iPad
Anonim

Hvad du skal vide

  • Fastende metode: Gå til webstedet > tryk på Bogmærkeikon (åben bog) > vælg Add Bookmark.
  • Brug Delikon: Gå til webstedet > tryk Delikon > Add Bookmark > tryk på cirklet X for at redigere bogmærkets navn.

Apple iPads leveres med Safari-browseren i alle versioner af iOS, så du kan surfe på nettet og besøge websteder, ligesom du gør på din stationære eller bærbare computer. At bogmærke en webside på iPad er dog lidt anderledes end den måde, du gør det på en computer.

Tilføjelse af et nyt bogmærke i Safari

Enhver, der antager, at du bruger Safari-bogmærkeikonet, der ligner en åben bog, til at bogmærke en webside, har kun halv ret. Det skyldes, at der er to måder at tilføje et bogmærke i Safari. Den hurtigste måde er at trykke og holde bogmærkeikonet øverst på skærmen og vælge Add Bookmark fra pop-up-menuen.

Image
Image

Tilføjelse af et nyt bogmærke ved hjælp af deleikonet

Du har dog flere muligheder, når du bruger Del-ikonet til at tilføje et bogmærke. Sådan gør du:

  1. Åbn Safari-browseren ved at trykke på Safari-ikonet.
  2. Når browservinduet åbnes, skal du trykke på i bjælken øverst på skærmen og indtaste URL'en eller følge et link til den webside, du vil bogmærke.

    Hvis en URL-adresse allerede er indtastet i feltet, skal du trykke på URL-feltet én gang og derefter trykke på det indkredsede X i feltet for at rydde det. Indtast derefter din URL.

  3. Når siden er åbnet, skal du vælge Safaris Share-ikon, der ligner en firkant med en pil op. Den er placeret i browserens hovedværktøjslinje til højre for feltet, der indeholder URL'en.

    Image
    Image
  4. Vælg Tilføj bogmærke fra pop op-skærmen, der åbnes.

    Image
    Image
  5. Se titlen og den fulde URL på den aktuelle side, som du bogmærker sammen med dens favicon. Titelteksten kan redigeres. Tryk på cirklet X i titelfeltet for at slette det og indtaste en erstatningstitel. Placeringen, hvor dit nye bogmærke vil blive gemt, kan også redigeres. Mappen Favoritter er standard, men du kan vælge en anden mappe ved at trykke på Favoritter og vælge en anden mappe.

    Image
    Image
  6. Når du er tilfreds med indstillingerne, skal du trykke på knappen Gem, som gemmer det nye bogmærke og fører dig tilbage til Safari-hovedvinduet.

    Image
    Image

Hvis du vælger at Føj til startskærmen i Del-skærmen i stedet for Tilføj bogmærke, placerer Safari et ikon på startsiden af iPad'en, som kan bruges som en genvej til denne webside i stedet for at bogmærke den.

Valg af et bogmærket websted i Safari

  1. For at få adgang til et gemt bogmærke skal du vælge Bookmark-ikonet - det, der ligner en åben bog - placeret øverst på hver Safari-skærm.

    Image
    Image
  2. Et nyt panel vises, hvor du kan trykke på Favoritter - eller en hvilken som helst anden mappe - for at se de bogmærkede websteder i mappen. For at se alle mapperne skal du trykke på Alle øverst i panelet.

    Image
    Image
  3. Tryk på et bogmærke for at åbne websiden i Safari.

    Image
    Image

Mere om bogmærker i Safari

Nederst i bogmærkepanelet er en Rediger mulighed, du kan trykke på for at tilføje nye mapper eller for at slette bogmærkede websteder fra listen. Du kan også omarrangere bogmærkernes rækkefølge i en mappe ved at trykke og holde nede, mens du trækker et bogmærke op eller ned på listen. Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du trykke på Udført.

Hvis du har mere end én Apple-computer eller mobilenhed og har indstillet Safari til at synkronisere mellem dem ved hjælp af iCloud, duplikeres enhver ændring, du foretager i dine bogmærker på Safari på din iPad, i Safari på de andre synkroniserede enheder.

Anbefalede: