Sådan opretter du en Twitter-widget til din hjemmeside eller blog

Indholdsfortegnelse:

Sådan opretter du en Twitter-widget til din hjemmeside eller blog
Sådan opretter du en Twitter-widget til din hjemmeside eller blog
Anonim

Hvad du skal vide

  • Gå til Twitter Publish. Indtast en URL- eller Twitter-håndtag. Vælg et layout. Vælg Kopiér kode, og indsæt den på dit websted.
  • Du kan indsætte HTML oprettet af Twitter Publish næsten hvor som helst, inklusive WordPress HTML-widgets.

Denne artikel forklarer, hvordan du bruger Twitter Publish til at oprette en widget til at vise tweets eller et komplet Twitter-feed på din hjemmeside eller blog.

Sådan opretter du en Twitter-widget med Twitter Publish

Disse widgets giver dig mulighed for at gøre ting som at vise dine seneste tweets, informere besøgende om et relevant hashtag eller fremvise et bestemt øjeblik.

  1. Åbn en browser, og gå til Twitter Publish.
  2. Vælg pil ned i Indtast en Twitter URL-felt for at se listen over tilgængelige muligheder for de typer indhold, du kan omdanne til Twitter-widgets.

    Image
    Image
  3. Indholdstyperne inkluderer et tweet, profil, liste, brugerhåndtag og hashtag. Vælg en af standardwebadresserne for at se et eksempel på, hvordan widgetten ser ud.
  4. Kopiér URL'en til tweetet og gå tilbage til Twitter-widget-fanen for at indsætte URL'en i feltet Indtast en Twitter-URL. Når du har indsat webadressen i feltet, skal du klikke på pilen, der peger til højre for at gå til næste trin.

    Hvis Twitter-URL'en ikke er klar til det indhold, du ønsker i widgetten, skal du åbne en ny browserfane eller et nyt vindue for at navigere til Twitter.com og find den samling, tweet, profil, liste eller en anden indholdstype, du ønsker. Du kan også søge med et Twitter-håndtag, der starter med @ eller et hashtag.

  5. Når du har indtastet en URL, skal du vælge blandt de tilgængelige visningsmuligheder. Forskellige visningsmuligheder er tilgængelige afhængigt af den type indhold, du har valgt til din widget.

    Image
    Image
  6. Gennemgå forhåndsvisningen. Hvis du kan lide, hvordan widgetten ser ud, skal du vælge Copy Code for at kopiere koden og indsætte den et sted i koden på din hjemmeside eller blog. Højden og bredden af widgetten er bygget til at være fleksibel, så den bør forblive inden for begrænsningerne for det område på din blog eller dit websted, hvor du viser den.

    Image
    Image

    Koden er almindelig HTML, så du kan placere den over alt, hvor HTML fungerer. På WordPress skal du indsætte det i en HTML-widget.

Anbefalede: