Hvordan Microsoft Words tekstforudsigelse kan hjælpe din skrivning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Microsoft Words tekstforudsigelse kan hjælpe din skrivning
Hvordan Microsoft Words tekstforudsigelse kan hjælpe din skrivning
Anonim

Key takeaways

  • En ny tekstforudsigelsesfunktion kan hjælpe Word-brugere med at skrive hurtigere.
  • Softwaren vil angiveligt fungere på samme måde som Smart Compose i Google Docs.
  • Seneste fremskridt inden for naturlig sprogbehandling (NLP) betyder, at tekstforudsigelse kan blive meget bedre i den nærmeste fremtid, siger en ekspert.
Image
Image

Microsofts nye tekstforudsigelsesfunktion til Word kan hjælpe forfattere med at arbejde hurtigere og bedre.

Den nye funktion er designet til at forudse, hvad brugeren agter at skrive næste gang, og spare dem for besværet med at skrive det helt ud. Microsofts tilbud slutter sig til et voksende antal apps, der forsøger at forudsige dine ord. Forudsigelige skriveapps kan være en fantastisk måde at spare tid på, siger eksperter.

"Det er en livredder for brugere, når de går i stå med sætningsindramning," sagde Brad Smith, administrerende direktør for udgiversoftwarefirmaet Wordable, i et e-mailinterview. "Med tekstforudsigelse kan du faktisk træne maskinen til at forudsige tekst baseret på en brugers skrivestil."

Fortæller dig, hvad du skal skrive

Microsoft vil udrulle understøttelse af tekstforudsigelse til Word i næste måned. Softwaren vil angiveligt fungere på samme måde som Smart Compose i Google Docs. Funktionerne bruger maskinlæring til at gætte det ord eller den sætning, forfatteren har til hensigt at skrive for at tillade hurtigere input.

"Tekstforudsigelser hjælper brugere med at skrive mere effektivt ved at forudsige tekst hurtigt og præcist," sagde Microsoft på sin hjemmeside. "Funktionen reducerer stave- og grammatikfejl og lærer over tid at give de bedste anbefalinger baseret på din skrivestil."

Med tekstforudsigelse kan du faktisk træne maskinen til at forudsige tekst baseret på en brugers skrivestil.

Brugere vil blive præsenteret for nedtonede forudsigelser, som kan accepteres ved at trykke på "Tab"-tasten eller afvises ved at trykke på "Esc"-tasten. Microsoft siger, at "forudsigelserne vil blive bedre over tid ved at lære brugerens skrivestil." Der er også mulighed for at slå forudsigelserne fra.

Hvis du ikke er Word-bruger, er der nogle alternativer til tekstforudsigelsessoftware. Appen Lightkey er et pålideligt alternativ til tekstforudsigelse, og den har gratis og bet alte niveauer, afhængigt af hvor meget du eller din virksomhed vil bruge, sagde webanalytiker Nate Rodriguez i et e-mailinterview. Googles Gmail tilbyder også tekstforudsigelse.

Outlook forudsiger dig også

Tekstforudsigelse er ikke kun til tekstbehandling. Microsoft udruller også tekstforudsigelse til Outlook til Windows. Outlook-brugere kan acceptere forslag ved at trykke på fanen eller højre piletast. Hvis de fortsætter med at skrive, mens de ignorerer forslagene, forsvinder tekstforudsigelserne automatisk.

Outlook kan også foreslå svar på e-mails på samme måde som Gmail. Når du modtager en besked i en e-mail, der kan besvares med et kort svar, tilbyder Outlook tre svar, du kan bruge til at svare.

Microsoft bruger også maskinlæring til at hjælpe Outlook-brugere med at planlægge møder.

Image
Image

"Når du ser en mødebegivenhed i din kalender, viser Outlook dig muligvis indhold, der er relevant for mødet, såsom beskeder og filer i din postkasse, filer på din OneDrive til arbejde eller skolekonto eller filer, du har tilladelse til. for at få adgang til dine kollegers OneDrive til arbejde eller skole-konti eller din virksomheds SharePoint-side," skriver virksomheden.

Tekstforudsigelse kan være en stor hjælp for brugerne, siger eksperter. "Det hjælper med skrivehastighed og stavning og grammatik i farten," sagde kunstig intelligens-ekspert Adrian Zidaritz i et e-mailinterview.

Sprogmodellerne, der tillader tekstforudsigelse, har eksisteret i nogen tid, så hvorfor har det taget så lang tid for Microsoft at lancere funktionen?

"For hver bruger skal modellen tilpasse sig en brugers skrivestil, så den gradvist kan tilbyde bedre hjælp med tiden," sagde Zidaritz. "Det burde til sidst fungere som en brugers private ghostwriter."

Nylige fremskridt inden for naturlig sprogbehandling (NLP) betyder, at tekstforudsigelse kan blive meget bedre i den nærmeste fremtid, forudsagde Zidaritz. En sofistikeret sprogmodel som GPT-3 kan nu skrive en hel historie baseret på den titel, du vælger. Eller modellen kan generere ét afsnit ad gangen eller én sætning ad gangen. "Himlen er grænsen," når det kommer til NLP, sagde Zidaritz.

Anbefalede: