Hvordan Evernote planlægger at genvinde dit liv

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Evernote planlægger at genvinde dit liv
Hvordan Evernote planlægger at genvinde dit liv
Anonim

Key takeaways

  • Evernotes nyudgivne startskærm hævder at give dig hurtig adgang til dit mest relevante indhold.
  • Widgets omfatter noter, scratch pad, nyligt fanget, notesbøger, fastgjorte note, tags og genveje.
  • En organisationsekspert sammenligner Evernote Home med cockpittet på et fly.
Image
Image

Evernote ønsker, at du skal sætte sin note-software i centrum af dit digitale liv med et nyt dashboard, der lover at organisere alle dine oplysninger med widgets.

Den nyligt udgivne Home-funktion hævder at give dig hurtig adgang til dit mest relevante indhold. Den har et fornyet udseende og et brugerdefinerbart dashboard, der inkluderer en scratchpad og nyligt fanget information.

Dashboardet giver Evernote et nyt skud på at blive din online corkboard og ene-ups nogle konkurrenter, siger observatører.

"I mange år var Evernote min vigtigste app til at opbevare digitale dokumenter, administrere projekter og opgaver og indsamle nyttige oplysninger," sagde Rebeca Sena, en konsulent hos GetSpace.digital, i et e-mailinterview. "Dashboardet vil hjælpe mig med bedre at kategorisere personlige og professionelle noter, og dets visuelle appel er en bonus."

Widgets R Us

Evernote-startskærmen foreslår genstande, som den tror, brugerne gerne vil se først. Dem med en Evernote Basic- eller Plus-konto præsenteres med adskillige widgets hver dag, inklusive noter, scratchpad, nyligt fanget, notesbøger, fastgjorte noter, tags og genveje. Evernote Premium- og Business-abonnenter kan ændre størrelse, omarrangere og fjerne widgets for at tilpasse deres Home-dashboard og få adgang til muligheder, der giver dem mulighed for at ændre baggrundsbilledet.

Jeg skal simpelthen kunne lægge hænderne på den, præcis når jeg har brug for den.

Evernote var engang populær blandt digitale notattagere. Alligevel så det ud til at dykke af radaren i de senere år, da konkurrenter som Googles Keep og Microsofts OneNote vandt i funktioner og popularitet. Der er også det elegant minimalistiske koncept til at organisere indhold og dele det med teams.

"Jeg har eksperimenteret med værktøjer såsom Notion, som jeg ser som den største konkurrent til Evernote i dag," sagde Sena. "Det er muligt at oprette et lignende dashboard manuelt i Notion. Det kan dog være en ret tidskrævende opgave at skabe en arbejdsplads, der fungerer for dig fra bunden."

Tilpasning er konge

Evernote Homes tilpasningsevner er den bedste del af softwaren, sagde Sena. "Brugeren kan oprette et panel og fastgøre forskellige noter, visualisere genveje og fremvise fangede uddrag," sagde hun.

"Tunge brugere af Evernote beskæftiger sig ofte med samlinger af hundredvis af noter. Dashboardet gør det nemmere at holde dem under kontrol og tvinger dig ikke til udelukkende at stole på søgefunktionaliteten."

Frank Buck, forfatteren til "Get Organized!: Time Management for School Leaders", og en Evernote Certified Consultant siger, at den nye Home-funktion ikke er nok grund til, at folk skifter fra en anden notetagning program.

"Men det er en del af en større vision, der implementeres af Evernote under dets nuværende leder," sagde Buck i et e-mailinterview. "De har gjort et væld af arbejde for at gøre oplevelsen den samme på tværs af alle platforme."

Buck sammenligner Evernote Home med i cockpittet på et fly. "Den samler de oplysninger, du enten senest har brugt, eller du oftest bruger. Den er personlig baseret på din brug af Evernote," skrev han på sin hjemmeside.

Image
Image

"I stedet for at klikke gennem notesbøger eller foretage en søgning, er oplysningerne lige ved hånden. Hvis du klikker på noget på 'dashboardet', åbnes disse oplysninger inde fra Evernote."

Evernote Home har været en velsignelse for Bucks arbejde. "Jeg oplever, at de fleste af de oplysninger, jeg gemmer, aldrig vil blive udskrevet," skrev han på sit websted. "Jeg har simpelthen brug for at kunne lægge hænderne på det præcis, når jeg har brug for det. Evernote er det perfekte sted at opbevare digitale referenceoplysninger. Faktisk er de ord, du læser lige nu, komponeret og redigeret i Evernote."

Evernote sagde, at det ville udrulle Home-opdateringen til Mac-, Windows- og webbrugere i løbet af de næste par uger. Funktionen vil finde vej til iOS- og Android-enheder på et senere tidspunkt.

Jeg er en ivrig noteskriver på nettet, og jeg er ivrig efter at prøve Evernote Home. Min hengivenhed har været til Google Keep i de seneste år, simpelthen på grund af dets dybe integration med andre Google-tjenester. Men Home får mig til at genoverveje min loyalitet, og jeg kan endda bruge penge på at betale for et Evernote-abonnement.

Anbefalede: